De ce vrei sa pari cumva in fata unui baiat si sa nu fi tu insuti? Serios acum! Sti cand un baiat este foarte interesat de o fata? Cand ea il ignora complet. Iti spun asta din propria mea experienta. Daca nu o sa-i raspunzi o perioada, o sa te ignore si el, dar nu o sa reziste prea mult si o sa inceapa sa te caute el. E bine sa creada ca nu poate avea sanse la tine si sa lupte pentru tine. Nu te mai strofoca tu atat pentru a-i atrage atentia, pentru ca o sa-si bata joc.
Deci,in primul rand gaseste subiecte de discutie interesante.Adica ce sport iti place sa faci, ce muzica iti place sa asculti si totul vine de la sine.Intreaba-l ce mai face pe la scoala, cum se intelege cu prietenii si povesteste-i intamplari amuzante sau interesante din viata ta...asa o sa va intelegeti mai bine.P.S-daca iti cere sfatul, nu ezita sa il dai. Sper ca te-am ajutat.Pwp:*
Pai infara ca faci bine si ca askulti muzicaa poti sa il intrebi ce a facut azi? daca se distreaza in vacanta? sau ce muzicaa asculta?(ca sa vezi daca se potriveste cu tine) daca are un animal de companie intreaba-l cum il cheama daca se joaca cu el. sau daca povesteste cu el despre ce aveti in comun hobby scoala fata blocului sau intreaba-l daca a fost intr-un loc unde ai vrea si tuh sa mergi vorbiti despre ceva ce e nou in oras sau pentru voi.sau spune-i ce ai facut in ziua respectiva cum te-ai distrat
Buna,pai il poti intreba ce muzica ii place,ce gen de filem ii plac,materia preferata,profesorul preferat, chestii de genul asta, sper ca te-am ajutat si incearca sa nu te blochezi cand vorbesti cu elMult noroc cu elsper ca te-am ajutat
Deci crede-ma ca intr-o situatie asemanatoate ma aflu si eu numai ca el daca ma baga in seama pe mine am multe sa ii sp chiar daca nu prea am sub in comun u trebuie sa faci un sg lucru : daca el te intreaba pe tine "bune, cf" u ar trebiuu sa ii rasp asa "uite bine ma simt putin rau" atunci el o sa intrebe dc si u sa ii sp ca din cauza unei bauturi pe care o consuma si el si sa il intrebi daca el a patit vreodata asta, usor usor o sa intrati in alte discutii, crede-ma ca si eu am patin exact acelasi lucru si uite acum am ajuns sa vb zilnic pe mess iar de la anul sigur voi fi cu el bafta si te pup
KatiMe27 întreabă: