| Cita a întrebat:

Hey TPU!
Bun deci,mie anul trecut mi-a placut de un baiat M(eram prieteni buni,avem multe in comun,si el s-a schimbat mult).I-am zis ca-l plac, m-a placut o data si de atunci, PA.Ne-am inteles, la la, ne purtam ca, niste amici.Eu sunt mai mare ca, el cu un an.Tin la el, si chiar renuntasem sa-l mai plac.Chiar am mai fost cu cineva intre timp.Acum M,e cu o colega de-a mea, si sincera sa fiu, e mult mai frumoasa decat mine.Insa eu cu M ne simtit bine impreuna.Doar ca, eu sunt doar o amica.Sunt cam, singura fata pe langa colegele lui care ma suporta.Nu-i plac fetele bagacioase.Eu nu vreau sa ma bag in relatia lui de acum, fiindca colega mea e foarte de treaba dar a zis ca, nu-i prea place de el fiindca e mai mic ca ea.Deja el mi-a spus ca,s-au pupat, se lauda, la la, si m-a intrebat inainte de astea, daca mai sunt cu acel tip.I-am zis nu.Desi pe M il surprind cand ma soarbe din ochi,si cateodata se fereste de mine,e cam rusinos,sau poate ma evita straight face. In fine, si de doua ori la rand, m-a atins pentru prima oara in 3 ani laughing.M-a batut pe brat.Atunci mi-au revenit sentimentele care, sunt cam confuze.Eu nu stiu ce sa fac,sa astept sa treaca relatia,si pe urma sa-l ajut sa treaca peste dar mi-e sa nu ma creada bagacioasa sau sa ma bag acum mai mult,sa-l,,fierb,, un pic.E complicat.M-ar ajuta mult un sfat micut! Si de ex. ceva in comun:azi veneam la scoala,si imi tineam esarfa la gura, iar el a iesit din scoala, si avea tricoul la gura fiindca tocmai terminase ora de sport laughing Ne-am privit sumbru si atat...
Multumesc!

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Roaga-l se te atinga de mai multe ori, in diferite parti ale corpului. Asteapta apoi sa se stabilizeze sentimentele pentru el si apoi multumeste-i. Dupa aceea, puteti pune in comun, gura.

| Cita explică (pentru neutrino):

Pai si cu ce motiv sa ma atinga?