Inainte de a scapa de teama si frica de a mai vorbi deschis cu oricine/persoana iubita, trebuie sa primesti refuzuri...Crezi ca-n viata tot va fi numai lapte si miere? Intrebandu-l de te place, o sa iti mai "micsoreze" din aceasta rusine, teama.
Si ce crezi ca ti-ar putea spune? te mananca?
Este o vorba: "Incercarea moarte n-are".
Auzi tu ai prieten/a. Te intreb pentru ca tot timpul cand raspunzi la categoria dragoste raspunzi gen "Renunta, Las-o " etc. Daca tu faci exact cum sfatuiesti in viata reala, nu prea cred ca ai iubit/a.
E ceva firesc sa simti anumite lucruri pentru unele persoane, dar nu e bine sa te,, lipesti,, de cineva care are deja o relatie sau cauta in alta parte.Reorienteaza-te.
Sunt curios ce o sa faca ''baiatul'' asta de a 12-a. Bac-ul nu vrea sa-l ia? Le stie pe toate de-si permite sa poarte relatii cu niste fete mai mici decat el?
Ești sigură că nu e o simplă simpatie și nu o dragoste adevărată?
Simpatia se manifest exact ca și dragostea singura metodă ar fi să aștepți o perioadă înainte să acționezi.
Daca are prietena ar trebui sa treci peste... Sau ar trebui sa te duci si sa ii spui ce simti
Nu sunt sigura ca are prietena, adica eu nu l-am vazut sarutandu-se cu cineva. Azi de ex a fost de serviciu pe scoala/liceu si a stat vreo 2 pauze afara, singur pe o banca, uitandu-se la noi (eu si prietenii mei jucandu-ne baschet), sau cel putin asa mi s-a parut. Oricum daca e ceva, cred ca mi-ar fi zis el pana acum nu stiu. orice. sau o fi si el timid ca si mine
1.Daca nu l-ai vazut sarutandu-se cu cineva nu inseamna ca nu are prietena. Poate ca e de pe la el de la bloc/din cartier...
2.Sigur nu ti-ar fi zis... Daca e timid asteapta sa faci tu primul pas, ceea ce chiar ar trebui.Du-te baga-te in seama cu el, vorbeste..cauta un subiect de discutie.Deveniti prieteni ) nu din prima sa-l intrebi daca are prietena sau ceva-n genu'... Mult succes!
Multumesc mult de sfaturi, dar am facut o singura data eu primul pas si mi-a parut rau. Asa ca acum nu vreau sa o dau in bara. Nu am avut niciodata un prieten si nu stiu cum sa ma comport, sa zic asa... Si ca subiect de discutie habar n-am ce sa zic? cred ca raman la ideea ca daca si el vrea, poate o sa ma bage candva in seama, daca nu, mai bine asa decat sa-i spus ce simt si apoi sa-mi fie rusine sa mai dau ochii cu el, daca nici el nu vrea...
Inainte de a scapa de teama si frica de a mai vorbi deschis cu oricine/persoana iubita, trebuie sa primesti refuzuri...Crezi ca-n viata tot va fi numai lapte si miere? Intrebandu-l de te place, o sa iti mai "micsoreze" din aceasta rusine, teama.
Si ce crezi ca ti-ar putea spune? te mananca?
Este o vorba: "Incercarea moarte n-are".
George0197 întreabă: