Te-ai indragostit draga fata.Nu-i cel mai bun lucru care ti se poate intampla, sa te indragostesti de fratele fostului tau, dar viata merge inainte.Nu te rusina, ce ai avut cu fostul e un capitol incheiat si inimii nu-i poti porunci.Asteapta sa vezi daca te cauta baiatul de care iti place, nu trebuie sa faci tu ceva, ajunge ca-ti place.Si toate cele bune iti doresc.Mult noroc!
Da te-ai atasat de acel baiat si te simti cam prost pentru ca te-ai bagat pe fir cu fratele care e frate cu ex al tau. Pe o parte nu e frumos sa fi cu el dar daca iti place da-i bataie.
Termin-o te rog cu nah-urile astea da te-ai indragostit de el,si daca si el te place de ce sa nu fiti impreuna, adica ce a fost intre tine si fratele lui tine de trecut, el tine de viitor nu-l lasa sa-ti scape
Nu am inteles mai nimic din ce-ai scris.Era vorba ca te-ai indragostit de un baiat si nu vrei sa te "combini" cu el din cauza faptului ca este fratele unui "fost".Si acum raspunsul: ce treaba are el cu fostul tau prieten? daca sunt frati nu puteti fii impreuna?
Nu te`ai simti prost sa fii combinata cu un baiat care e fratele fostului tau iubit?
E chiar ciudat
Iti spun din experienta DAA esti indragostita dar eu nu cred ca ar trebui sa-ti fie rusine de fostul ai fost cu el gata trebuie si el sa inteleaga(fostul) ca tu ai trecut mai departe chiar daca e frate-su nu conteaza cine e si cum e daca el e alesul inimii tale atunci asa sa fie si daca el e indragostit de tine atunci poate se creaza ceva frumos si minunat ti-am zis nu conteaza poate fi fratele tau vitreg daca asa vrea inima respecta-i decizia sper ca ti-am fost de ajutor funda?
anonim_4396 întreabă: