| anjellique a întrebat:

Hey TPU! :*
Care credeți ca este procedura potrivită sa atrageti un barbat ca femeie care nu arata cine stie ce? (nu ma machiez ca altele si sunt mai baietoasa) ????

14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce importanta mai are cum arati, daca deja te-ai culcat cu cativa baieti si esti gravida?
Pentru ce ai vrea sa mai atragi acum pe cineva, odata ce ai deja o viata de graviduta, viitoare mamica, sa-ti gasesti taticul la copilul din pantec samd...

| anjellique explică (pentru Violleta2022):

Nu stiu cum sa va zic dar nici nu stiu daca sa pastrez copilul. Dvs aveti copii?

| Violleta2022 a răspuns (pentru anjellique):

Da, am si sunt deja adulti.

| Cinic a răspuns (pentru Violleta2022):

Stai, ce?! Stai putin, ea are 30 de ani, este gravida si cere sfaturi pe TPU despre cum sa atraga barbati inalti si frumosi si cu fata de baby face?! laughing laughing laughing

| Mindfulness a răspuns:

Slabe,mici șanse daca ești baietoasa, ești moartea pasiunii.

| Cinic a răspuns:

Pai din cate stiu pe tine te atrag fix " prety boys" foarte inalti. Si nu-i nimic rau in asta, de fapt astea sunt cerintele standard pentru femeile din generatia Instagram. Problema este ca tiparul asta de barbati sunt foarte cautati de femei, ceea ce cauzeaza o conpetitie acerba intre femei, mai ales ca genul asta de barbati sunt relativ rari. Desigur ca personalitatea si valorile lui umane nu au nici o relevanta ( pretty boy= atractie sexuala sau cum numesti tu : dragoste adevarata) idee este ca barbatii astia au si ei pretentii si astia vor dori si ei femei super atractive pentru ca au de unde alege. Asa ca fii extrem de frumoasa si de feminina si cu siguranta vei avea o relatie de lunga durata. Si trebuie sa fii si tanara pentru ca te vei lupta cu femei de 18-25 de ani.

| anjellique explică (pentru Cinic):

E destul sa fie inalt. ce vina am eu ca tații barbatilor români si au dorit femei scunde si au procreat pitici de gradina

| Cinic a răspuns (pentru anjellique):

Ok. Stiu doar ca ai spus intr-o postare precedenta ca te simti atrasa doar de barbati tineri si cu bay face. Daca te atrag exclusiv barbatii inalti, nu-i nici o problema, este ceva strict biologic. La fel de biologic cum barbatii foarte atractivi se simt atrasi doar de femei sub 30 de ani.

| Cinic a răspuns:

Domnisoara, mi-ai trimis mesaj in privat : " de ce te ei de mine, vrei sa ma stokaresti? " eu in schimb iti voi raspunde public. 1 mi-ai trimis mesaj in privat pentru ca public lumea de pe TPU ar fi ras si cu fundul la raspunsul tau pueril.
2 imi pare rau daca am atins vreo coarda sensibila cu afirmatiile mele bazate pe statistici si realism.
3 nu eu vreau femei sub 30 de ani, ba din contra, ca eu m-am ars cu pustoaice de 22 laughing Biologia si statisticile si realitatea spun asta. Uita-te la toti barbatii puternici, frumosi, faimosi si bogati ce fel de femei au?! Cauta pe google statistici despre preferintele barbatilor. Biologia spune barbatului ca o femeie tanara este mai fertila si mai frumoasa si mai feminina. La fel cum tie iti spune biologia ca un batbat inalt este mai puternic. Nu eu sunt de vina ca barbatii frumosi au optiuni multiple si preferinte greu de indeplinit de catre femei mediocre. Si nu este vina mea ca tu concurezi cu femei mai tinere si mai atractive decat tine. Realitatea este dura

| anjellique explică (pentru Cinic):

Dar domnule cinic de unde stiti dvs ca eu nu sunt atractiva? Sari repede la concluzii cand nici nu stii cum arat

| Cinic a răspuns (pentru anjellique):

Domnisoara eu nu am spus ca nu esti atractiva! Eu am spus doar ca pentru genul de barbat pe care tu il vrei esti in competitie cu femei mai tinere ca tine si poate si mai atractive cat tine. Atata tot.

| DontActLikeMe a răspuns:

Personalitate misto. Asta e secretul

| Lubeniță38900 a răspuns:

Daca ești baiețoasă nu ai cum. Noi bărbații vrem femei îngrijite și feminine

| adam7 a răspuns:

Vrei procedura în 4 sau in 10 pași?