Salut draga mea, sunt asistent la un spital din strainatate! Nu te speria sau dezamagi, vaginul tau cuprinde in intregime maxim 13-15 cm, himenul se afla la aproximativ 5 cm. Inainte de a mai face asa ceva te rog frumos sa te asiguri ca te-ai spalat pe maini de 10 ori sapun cu hidratant, pentru a nu aparea infectii. Stai linistita inca esti virgina, daca rupi himenul s-ar putea sa nu curga sange pe moment si sa vezi a douza zi pe chilotei o pata de sange. Toate femeile sunt diferite in contextul acesta, depinde de dezvoltarea ta si de igiena locala. Daca vrei sa te dezvirginezi singura, o sa ai nevoie de lubrifiant sau ulei de masline pentru a aluneca si sa ai mai putine dureri. Daca folosesti lubrifiant o sa simpti doar o mica piscatura si un picur de sange. Dupa ce te-ai asigurat ca ai rupt himenul incearca sa bagi "degetul" mai adanc pana rupi tot himenul pentru a te asigura ca ai scapat de tot! Eu sunt Andrei din Belgia, si mi-a facut placere sa te ajut in legatura problemei tale. Daca mai vrei ceva si nu sti nu ezita! Sunt aici sa te ajut meseria mea este asta! De a ajuta tot ce cuprinde Corp UMAN! Draga mea daca mai ai probleme lasa-mi mesaj in privat si o sa iti raspund cat pot de repede! O seara placuta
Dar daca iti bagi degetul adanc, dar tot nu curge sange, mai esti virgina sau nu?
Pentru a rupe himenul crede-ma ca ai nevoie de baiat si elementul lui, nu reusesti asa cu degetul. Si dezvirginarea nu ti-o imagina o experietna minunata pentru ca totusi se rupe ceva deci doare si cat despre ciclu' cati ani ai? vezi sa nu fie o problema
Offf...fetito, in loc sa iti vezi de scoala iti arde de controlat vrabia? Las-o in pnm acolo ca sta bine. Dooaamnee curiosi rau mai sunt unii copii. Stai cuminte in banca ta si nu mai baga degetul ca nu dai de nimic. Daca eram maicata, meritai o bataie pentru asta.
Da ce are ma daca fatei ii arde sa se mai frece? ar putea sa se ocupe si de scoala si de asta...adica nu vad cum ar putea sa se suprapuna una peste alta incat
Esti virgina.Un deget bagat 2 cm nu e cat un penis (nici ca lungime, nici ca si grosime). Si depinde de la femeie la femeie cat doare la ruperea himenului si cat de repede se rupe. Sper ca te-am ajutat.
Logic k esti virgina iti trebuie ceva mai serios pentru a te dezvirgina ma refer la un act sexual bafta incontinuare si lasate de bagat cu degetul
Dar de ce ai bagat degetul? De placere? Sau nu aveai cu ce sa fac s*x? Nu ai cum sa te dezvirginezi cu degetul, inca mai esti virgina.