anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ce credeți că provoacă starea aceea de excitare atât de des? Credeți că e normal sa fii excitată până și dacă ți se părea un cântec sexy? Sau când ești la restaurant și simți dintr-o dată starea aia...

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Simti nevoia de sex.

| GdX a răspuns:

Ai nevoie de sex.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Sanii apetisanti si un fund bombat

| mihai69 a răspuns:

Ești mai excitabilă decât majoritatea, atât. Nu e neapărat o problemă atât timp cât te poți controla și nu treci imediat la „acțiune".

| Blackrose18 a răspuns (pentru mihai69):

Problema e că greu mă pot controla

| mihai69 a răspuns (pentru Blackrose18):

Și te duci să faci sex direct cu cineva (sau singură) imediat?!? parcă nu-mi vine totuși să cred...

| Blackrose18 a răspuns (pentru mihai69):

Depinde,când pot și sunt circumstanțele ok de cate ori simt o fac (singura sau cu cineva) de obicei mai bine o fac singura gandindu-ma la ceva sau cineva anume că sincer nu pot face cu oricine doar așa fără un pic de emoție dar când e gravă situația și trebuie o mai facem și asa

| mihai69 a răspuns (pentru Blackrose18):

Deci totuși există un oarecare autocontrol. („când pot și sunt circumstanțele ok").
Așa cum am spus, ești mai excitabilă, ai și un libido mai puternic decât majoritatea. Asta e... va trebui să trăiești cu aceste impulsuri și să înveți să le gestionezi fără să te facă să pari ușuratică în ochii celor din jur. Pentru că mulți judecă fără să cunoască nici persoana, nici motivele...
Multă baftă îți urez.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da...sunt mai multe tipuri de persoane. Nu vad nicio problema big grin

| Sofer a răspuns:

Semne ca ai nevoie de sex.

| Tokyo44 a răspuns:

Sunt oameni care au o sexualitate foarte puternica si simt nevoia mult mai des decat altii. E firesc! Nu stiu care e granita cu nimfomania...dar e firesc sa te cunosti si sa stii cum e corpul tau!

| Blackrose18 a răspuns:

Da

| Onlyme3991 a răspuns:

De unde ești...haide sa ne cunoaștem!
Oare voi reuși să-ți potolesc poftele?

Întrebări similare