| Michaela89 a întrebat:

Ce înseamnă dragostea pentru voi? Ce simțiți atunci când sunteți îndrăgostiți? Când iubești,îți faci timp pentru persoana iubita, nu o ignori..Nu trebuie ca acea persoana sa se afle pe primul loc, și nu prietenii? Care este părerea voastră? Daca se poate, as vrea sa aflu și părerile unor băieți.

10 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Buna happy
Ce inseamna dragostea pentru mine? pai cel mai puternic, frumos si minunat sentiment care poate exista pe pamant.Cand iubesti vrei sa dai tot ce ai mai bun din tine, sa lupti, sa ai grija ca persoana de langa tine sa fie fericita si sa zambeasca.Cand iubesti treci peste orice greseala, inchizi ochii si mergi mai departe.Ti-ai dori sa fii tot timpul langa aceea persoana, o viata intreaga sa fii langa ea, iar ea sa fie ultima persoana care sa o vezi cand vei inchide ochii pentru totdeauna.Sa iubesti pe cineva inseamna sa ii dai cuiva sansa de a te distruge, dar sa speri in acelasi timp ca nu o va face.Binenteles ca aceea persoana ar trebui sa fie pe primul loc si atat timp cat isi face timp sa iasa cu prietenii, sa isi faca timp si pentru noi si sa nu ne ignore.

| skizz0 a răspuns:

Simt ca mi se scoala rolling on the floor

| RAY a răspuns:

E vorba de sex vs banii nu de altceva
sa explic de de?
in regnul animal mascululu in unele perioade ale anului noi tot timpul cauta femela cu care sa isi inmulteasca specia,in scimb masclul trebuie sa domine acel mediu prin putere,omul domina mediul sau prin banii,statut social,femela cauta un mascul care sai ofere asta siguranta sociala,protectie,vezi ca si inaltimea conteaza pentru orice femela din regnul animal, asimetria fetei la ambele sexe etc iubirea e acele substante care ne imping, ne obliga sa ne inmultim, de fapt cand pierzi cheful e a face sex ai depresie, sistem imunitar slabit etc
ni vb de moralitate inventata de om e vorba ca asa suntem noi primate si pe sistemul asta functionam de milioane de ani, ca noi suntem ipocriti si ne lasam mintiti asta e alta poveste dar asta e realitatea

| RAY a răspuns:

Nu doar de sex, ca oamenii simtim nevoia de comunicare, mai ales ca suntem finte sociale.sunt doua mari categori
nevoile fizice sex,mancare,baut etc
pshiologice foarte importante si ele,o relatie le acopera pe ambele de aia e iubirea cel mai puternic drog,pentru ca ne satisface ambele dorinte,a spune ce e dragostea e foarte greu,putem doar sa spunem ca nevoile noastre cer sa iubim si sa fim iubiti,desigur nu inseamna ca daca comunicam cu cineva frem si sex, la fel daca bem vin nu inseamna ca vrem si votka, e vb de dorintele noastre, interese. chimie, e greu de definit omul si ceea ce face, de multe ori iubim pentru ca nu stim de ce.e ciudat daca nici freud nu stiadupa parerea mea dragostea are rol important in evolutie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si pe parinti ii iubesti mai mult decat pe prieteni dar de cele mai multe ori alegi sa-ti petreci timpul cu prietenii si nu cu parintii. Ti-am dat universul peste cap!

| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

Uite o parere : Iubirea este o aberatie.Este doar o reactie hormonala care se intampla la nivelul creierului.

O relatie care e bazata pe "iubire" oarba nu aduce nici un benecifiu fizic sau psihic.

Cand vezi pe cineva care iti place ti se vor dilata pupilele, iti creste tensiunea, sangele se concentreza la nivelul capului, devii neindemanatic.Este actiunea hormonului care iti provoaca placere si dependenta.este exact acelasi hormon care te prinde intr-o dependenta atunci cand esti pe droguri psihoactive.

Vei vrea sa vezi tot mai mult acea persoana, vei vrea sa faci lucruri cu persoana aceea, pentru ca asa iti va dicta creierul.

Vei avea impresia ca fara acea persoana nu esti complet si o vei cauta cu mai multa convingere.Ca si atunci cand prizezi cocaina.vei avea impresia ca fara cocaina nu te vei simti bine si vei vrea tot mai mult.

E totul la nivel psihologic!

| Ammizzu a răspuns:

Cel mai frumos sentiment.

| VIP3r a răspuns:

Ok, sunt baiat si de 8 luni sunt in cea mai frumoasa relatie de pana acum.
Ce este iubirea? Pentru mine este acel sentiment de neliniste cand ma aflu in preajma persoanei iubite, acea dorinta de a face absolut orice pentru ea, mereu simt nevoia sa o rasfat si sa ii fac surprize.
Stii ca este iubire cand acest sentiment este reciproc, cand ceea ce faci tu pentru ea iti este intors. Cu trecerea timpului fiecare nu va mai conta, doar persoana de langa tine, mereu veti avea grija unul de celalalt.
In aceste luni am facut atat de multe tampenii cand eram cu ea incat imi vine sa rad de fiecare data cand imi amintesc cate ceva, de exemplu la a doua intalnire am fost la un restaurant situat la etajul 15, imi placea foarte mult privelistea. In loc sa apas butonul de coborare la lift, sa coboare dupa noi am apasat cel de urcare dupa care am inceput sa o admir fascinat. Noroc de ea ca si-a dat seama de tampenia mea, altfel asteptam acolo mult si bine laughing

Asta e dragostea pentru mine, acel sentiment cu ajutorul caruia viata nu mai este deloc la fel.

Mult succes happy

| RAY a răspuns (pentru VIP3r):

Mai bine coborai pe scari 15 etaje cu ea in brate

| VIP3r a răspuns (pentru RAY):

Prietene, voiam sa urc nu sa cobor tongue