| BomBonika_9617 a întrebat:

:* ce mai faceti big grinbatting eyelashes? dati-mi si mie niste sfaturi dar sa fie bunicele. In legatura cu faza: sa fiu mai deschisa cu mama! cand incerc sa ii spun ceva secret de a meu ma opresc dintr-o data inaintea ei si nu stiu cum scot alte cuv pe gura! off... altele asa bine se inteleg cu mamele lorsad si eu vr crying( maicamea este o tipa de notsa 10 da nu stiu de ce, de ce, de ce sad nu pot sai impartasesk ceea ce simt sad desi vreau sad... ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| BubuLina999 a răspuns:

Eu am o mama de treaba. ii marturisesc totul. vin suparata ii spun de ce fericita ii spun. mama e persoana careia ii povestesc totul, indiferent de situatie.
ma intelege ...desi in unele situatii ma asculta pentru ca nu poate face nimic. ma inteleg bine cu ea, avem o relatie deschisa. chiar incearca sa ma ajute in felul ei daca am probleme. imi place mama pe care o am

asa si tu prinde curaj si purtati o discutie intre fete. nu are de ce sa. ti fie frica sau ceva de genul asta. pentru ca nu se intampla nimic. se zice ca o mama isi intelege cel mai bine copilul. da. i drumul... ea te va asculta indiferent de ce. i vai spune pentru ca te iubeste si vrea sa fie cat mai apropiata de tine.

nu poti sa. i impartasestii ceea ce vrei pentru ca simti asa ca ceva te opreste, simti ca poate nu esti pregatita sau ca nu va fi dispuse sa te inteleaga sau sa te asculte. stai calma ca un se va intampla nimic. fi TU, sincera si incearca sa vorbesti cu mama ta. asa iti vei descarca sufletul, mintea si te vei simti mai libera[o stiu din propria experienta]:d

succes::*:*:*:*:*:*

6 răspunsuri:
| Alexakos a răspuns:

Auzi du-te la ea si ia-o: mama, vreau sa-ti spun ceva o data scos asta pe gura nu mai ai cale de intoarcere pentru ca o sa te sacaie sa-i spui ce, si atunci ii spui uite imi place de un baiat si asa mai departe, sau ia-o alltfel, intreab-o acelasi lucru, ea cand era mica si ii placea un baiat ii spunea lui maicasa? si cei spunea? dar maicasa ce spunea, si ea intelege ca unde bati si dupa o sa fie mai usor. bafta

| TotEu1993 a răspuns:

Gaseste si uh un moment prielnic cand este si ea mai bine dispusa si incepi totul in gluma si asa o sa ii spui ce ai de zis.Eu asa fac cu mama, cand am nevoie de ceva si nu stiu cum sa ii zic fac la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ptr ca ti-e frica de reactia ei, cauta sa vorbesti cu ea cand este calma si tr tu sa fi sincera, mamele simt intotdeuna... micile minciunele, daca nu esti sincera de la inceput nu va avea incredre in tine

| mitzu09 a răspuns:

Incearca sa discuti cu psihologul scolii sau un psiholog oarecare. Te poate ajuta foarte mult!

| gabryella_3717 a răspuns:

Nici eu nu ii spun mamei totul.cunosc alte fete care le spun mamelor fiecare miscare a lor.totusi fa-ti curaj si spune-i mamei tale mai multe lucruri despre tine. poate usor usor o sa fi mai apropiata de ea

| fluturas_2673 a răspuns:

Eu sunt de parere ca mama ta e cea mai buna prietena pe care poti sa o ai...nu trebuie sa te jenezi sa ii zici ceva pentru ca iti va da un sfat obiectiv. dupa parerea mea stai intr-o dimineata cu ea la cafea si incearca sa faci glumite si apoi sa incerci treptate sa i zici ce te macina pe u. pur si simplu fa cave impreuna cu mama ta distractiv si. spune-i fara fastaceli big grinhappy succes!