Intrebarea mea este, de ce te-ar interesa un fost, cu care nu ai mai vorbit de peste 6 luni de zile?
probabil a vazut pe siteul de socializare unde ai cont (si pe care te-a blocat) ca ai poze cu noul iubit sau ceva de genul ca iti merge mai bine in viata etc si din gelozie te-a blocat, bine este o forma de gelozie a omului fustrat, care nu se simte bine in pielea lui, o gelozie falsa dupa atata timp
Noi in Decembrie ne am mai sarutat de doua ori dupa despartire, iar de atunci a fost liniste, nu am mai vorbit, deloc, nu l am mai cautat, stiam ca ne aveam pe o retea de socializare dar nu ne am cautat, eu insa stiam ca nu ma blocase fiindca sapt. trecuta il aveam la prieteni, nu m-am postat cu niciun iubit.
Atunci este un semn sa il lasi in pace!
cauta pe altcineva, nu sta dupa el
Sa fie sigur ca a terminat-o definitiv cu tine si sa nu mai auda nimci vreodata, ca sa poata sa-si faca o relatie noua si fericita.
Este evident ca-l urmareai, odata ce stii ca te-a blocat si el stia asta, de aceea ti-a taiat si ultima sansa sa-ti mai bagi nasul in viata lui.
E un gest care sugereaza ca nu doreste sa mai aiba de-a face nimic cu tine.Nu o lua in nume de rau, poate asa ii este mai usor sa te uite? Dupa o despartire, multi oameni inca mai intra pe retelele sociale la fosti/foste, ceea ce nu ajuta deloc sa treci peste, ci din contra.
Bună. La fel cum și o femeie ar avea. Foarte probabil este să dea block pentru că n-a fost căutatm Sunt foarte mulți oameni care au orgoliul ăsta și se gândesc că dacă vreodată îi vei căuta să te trezești că ești blocat, apoi să cauți persoana respectivă de pe un alt cont, ăsta fiind singurul lucru care i-ar mai putea satisface orgoliul.
Poate fii si asta un motiv, pentru ca nu ați mai vb.
Nici eu nu țin în lista de prieteni oameni daca nu discut cu ei.
Asa ca lista mea e foarte mică.
În schimb la tine poate fi orice.
Dar ce contează până la urmă?