Aia e aventura nu relatie, e ca daca eu merg pe centura si i cer la una un oral, ma intelegi? eu spun ca implinirea nevolilor umane sta intro relatie cand este inclusa iubirea si sexul
La baza unei relatii axate exclusiv pe sex sta de cele mai multe ori o veche si cu adevarat buna prietenie, dar care nu se poate transforma in iubire din cauza unor caractere mult prea diferite care nu se potrivesc sentimental.
Este o relatie totusi normala, care are cel putin un avantaj: nu se bazeaza pe minciuna!
Ajungi sa te trezesti ca te-o vandut si la altii, ceva gen: ''Ia-o si tu''.
S-a intamplat nu ma intereseaza ignor pentru ca nu il cunosc si am incercat sa cred ca e okay dar m-am trezit ca era un nesimtit. Deci iti dai seama ai grija.
Si el imi spunea da este okay nu va afla nimeni ramane intre noi a rams un sa nu spun ce) trist asta este, haha.
Tot nu s-a lasat de tine amicul cel frumos, si inca tot sex cu beneficii vrea de la tine?
Macar de curiozitate si tot incercam odata, sa vad ce e de capul lui.
Asta caut si eu e super misto nu te doare capul ce face in timpul liber doar ne simtim bine
O sa devina o relatie monotona, lipsita de sentimente. Omul are nevoie si de dragoste, afectiune si momente frumoase: o cina romantica, un film. Mie mi se par esentiale aceste momente.
Exact ceea ce descrii tu se intampla intre 2 vechi prieteni care fac sex ocazional, fara obligatii si recurg la aceasta "terapie" periodic, de obicei in weekend-uri. Relatia dintre cei doi se bazeaza strict pe sex si se mentine in timp deoarece cei 2 se potrivesc perfect sexual din toate punctele de vedere.
Gresesti nu toti sunt la fel.