Nu prea vad de ce ti-ar fi teama. In fine, evident, esti o fire emotiva. Pai, nu stiu, fii natural. Incepe cu subiecte de discutie simple: serialul preferat, cartea preferata, filmul preferat, etc. Incearca sa te imprietenesti cu ea la inceput, si apoi sa fiti mai mult.
Daca este intr-adevar genul tau, nu poate fi greu. Succes!
In primul rand, fetele sunt atrase de tipii coerenti, hotarati, cu care au ce vorbii si cu care se pot intelege. In al doilea rand, fetelor le place foarte mult gramatica, asa ca, dupa cum scrii...
Tre sa fii de fapt
Cum esti tu mereu, bine un pic
Mai
Atent, cizelat, aranjat, educaat, in rest asa
Cum esti tu ca oricum va afla
Cu timpul!
Ai uitat de: bogat, mitocan, bad boy, violator, insistent, pervers, golan si "macho" .
Dar are dreptate, fii tu, nu te preface, totusi, e o diferenta intre a vorbii cu tovarasii (discutii in care nu esti nevoit sa te abtii de la nimic) si a vorbii cu o fata.
Mda mersi de completare
Poate ca ar fi mai bine daca ti-ai exprima sentimentele fata de ea in scris... Ce e drept, cu gramatica stai cam prost, dar eu cred ca daca ii scrii intr-o felicitare niste cuvinte din inima, si i-o dai alaturi de un buchet de flori, nu are cum sa te refuze (bine, are cum, dar sa presupunem ca nu e o oportunista). Sper sa te fi ajutat!
anonim_4396 întreabă: