| IryLoveShadow a întrebat:

Ce sa fac? Sunt cu iubitul meu de 6 luni jumate. E diferenta de 9 ani intre noi dar asta nu conteaza.Am auzit ca vb cu o tipa, iar cand ma duc la el ii caut in tel gasesc mesaje de la ea si vad si ca a vb cu ea sad Iam spus chestia asta, dar eu am vazut niste mesaje siropoase de la ea si cand am vrut sa ii le arat... nu mai erau. Lea sters. Tipa aceea sta la tara. Weekendul acesta iubitul eu merge la tara. Mia spus ca merge sa taie porcul, dar nu mai stiu ce sa cred... Daca ii pun unele intrebar zice ca il stresez si k seaman cu mama lui. In urma cu cateva zile el a spus ca era mai bine cand nu avea prietena. Dati-mi niste sfaturi ce sa fac pentru ca chiar nu stiu. Sunt foarte suparata FUNDA puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| floricika_1940 a răspuns:

In primul rand nu sa nu fi trista, stiu ca o sa doara, dar cu timpul o sa il uiti.Parerea mea este ca te minte cu nerusinare si mai ales ca iti spune si in fata ca mai bine nu avea prietena.Asta o spune pentru ca nu te mai vrea.Suna-l si vorbeste cu el
Intreaba-l ce are de se comporta asa cu tine? Ce treaba are cu fata aceea? Ce are de gand sa faca cu relatia voastra? Te iubeste cu adevarat? Zi de ce ma faci sa sufar, de ce ma ranesti cu cuvintele tale, De ce faci asta?

4 răspunsuri:
| Dienutza02 a răspuns:

Mai bine il lasi cateva zile, te porti cu indiferenta, toti se intorc daca te porti asa.Cum se spune" indiferenta omoara". Bafta! Si nu mai suferi din cauza unui tip, ca el sunt o gramadaoh go on!

Răspuns utilizator avertizat
| PlayTheGame a răspuns:

Gseste altu omu din spusele tale nu prea mai vrea sa fie cu tine unu care tinea la tine reactiona imediat si nu stergea mesajele o sa vezi in timp ca am avut dreptate