| BomBonika_9617 a întrebat:

cine il sustine pe ADRIAN TUTU la emisiunea romanii au talent :d? eu una sunt 99% sigura ca el va castiga, voi ce credeti big grin? scuze de categorie :d

Răspuns Câştigător
| pinkangel_4370 a răspuns:

Eu il susutin.il ador:X...dar cred ca v-a castiga Iustinsad

14 răspunsuri:
| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Eu tin cu iustin.pentru ca el e singurul talent adevarat descoperit in aceasta emisiune

| andrada a răspuns:

Si eu il sustin pe Adrian love struck sper sa castige. Chiar m-as intrista daca ar castiga trupa balance (cred ca sunt in finala, nu mai stiu).

| 666_7474 a răspuns:

@anonimul, la emisiunea asta se premiaza talentul NATIV (ex: Adrian Tutu, Iustin, Cosmin Agache), nicidecum talentul DOBANDIT (ex: Stefan Florescu). Eu ii sustin pe Adrian Tutu si Cosmin Agache.

| BomBonika_9617 explică:

Draga Kronstadt eu nu team intr pe tine ce parere ai tu despre poza mea ok? te-am intrebat alcvwinking uitate mai bine

| anonimul a răspuns:

Nu cred ca el o castige...cred ca o sa castige stefan florescu,baiatul care vrea sa fie free-styler,pentru ca Adrian s-a nascut cu vocea aceia si o sa o aiba cat va trai, insa Stefan a muncit extrem de mult ca sa faca ceea ce face, va garantez si daca se opreste din antrenament ceva vreme nu mai poate sa fac nimic...dar Adrian ramane tot cu vocea

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Ahh el a castigat.E atat de frumos si are o voceee:X

| anytimeanywhere a răspuns:

Il sustin happy

| Aly122 a răspuns:

Ill ador:Xlove struck:X.sigur el o sa castige.la cati admiratori areesmug

| sysy_1065 a răspuns:

Eooo il sustinwinkingpentru ca e un baiat de valoare numai cand ma uit la el imi vine sa plang ca ma gandesc cum ar fi sa traiesc eu fara tata si fara mama ...doamne ferestewinkingj eu cred ca el va castiga! j tot respectu de la mine pentru elwinking

| buBuzZyK a răspuns:

Eooooooooooo

| frumoasa22 a răspuns:

Ai dreptate el ecel mai tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca il sustine... un cric!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@BomBonika, de ce pozezi asa in avatar? Esti gestanta, sau te invata maica-ta cum sa ajungi o pitzy de performanta?

| Andrada2013 a răspuns:

Si eoh cred ca el va castiga funda?:d