Poate suna asa mesajul : "Buna! De ceva zile ma gandesc la tine, imi pari un baiat super. Pate nu crezi dar eu am inceput sa tin la tine si as vrea sa avem o relatie...Ce zici incercam?"
Buna! De cateva zile am inceput sa cred ca esti un baiat super dragut si am inceput sa imi dau seama ca tin la tine. Poate tu nu prea ma bagi in seama. Dar as vrea sa iti propun ceva. Ce ai spune daca punem de o combinatie?
Nu poti sa iubesti pe cineva cu care n-ai ras macar o data. Ce simti tu pentru el e doar o atractie fizica.
Pa, pa.
Buna,parerea mea este ca nu ar trebui sa ii lasi lui alegerea asta daca vrea sa fiti impreuna sau nu sa iti zica el nu de alta dar baietii cand vad ca fata le da aripi isi iau zborul imediat sau incearca sa profite mai bine incerci mai intai sa il cunosti mai bine si pe urma mai vezi ce e de facut
Buna,parerea mea este ca nu ar trebui saii lasi lui alegerea asta daca vrea sa fiti impreuna sau nu.Sa iti zica el nu de alta dar baietii cand vad ca fata le da aripi isi iau zborul imediat sau incearca sa profite mai bine incerci mai intai sa il cunosti mai bine si pe urma mai vezi ce e de facut
RayKzor51 întreabă: