| anaservic a întrebat:

Citeam cateva articole despre infidelitate pe un site si as vrea sa va aflu si voua parerea. Care credeti ca este mai grava: tradarea emotionala sau tradarea sexuala? FUNDA:*

Răspuns Câştigător
| bebelotz a răspuns:

Buna. Hmmmm eu zic ca ambele sunt grave, dar mai ales tradarea emotionala, hai sa zicem ca sexul e ceva de moment, se simti bine te-ai ridicat si ai plecat, dar sentimentele raman o perioada (depinde cat de mari sunt) big grin

9 răspunsuri:
| inger02 a răspuns:

Amandoua. mai grava cea sexuala pentru ca i sa daruit alteia si daca vei si auzi vei suferi mai mult pe cand cea emotionala sti ca vrobea cu alta dar daca a mai facut si sex e grav

| catafreestyle a răspuns:

Tradarea sexuala

| sylar2007 a răspuns:

Ambele.tradarea sexuala are legatura directa si cu cea emotionala

| Piticaaaaa a răspuns:

Tradarea emotionala happy

| Miki_3194 a răspuns:

Eu cred ca cea emotionala

| BlackNights a răspuns:

Tradarea emotionala.Bine,si cea sexuala e grava, dar chiar daca face sex cu una si nu simte nimic pentru ea nu e la fel de grav daca o face cu una si are si ceva sentimente pentru ea.Atunci,da,nu mai poti trece peste.

| AnNe a răspuns:

Emotionala la fel cum a spus alexandra exista si sexul fara sentimente dar cand senitmentele exista pentru o alta persoana este grav

| frank1777 a răspuns:

Iti zic eu cum e mai grav : pentru fete tradarea emotionala si pentru baieti tradarea sexuala

| mikilaina a răspuns:

Tradarea emotionala. Sexul este ca si mancatul, psihologic vb cei care nu cred asta sunt pudici si frustrati sexual. In fine, fiecare cu ale sale