| Denny2o11 a întrebat:

Credeti ca o relatie intre o fata de 15 ani si un baiat de 19 va rezista? Relatia noastra a inceput in prima zi a anului si de atunci vorbim in fiecare zi insa nimeni nu stie de noi din cauza faptului k i.am zis sa astepte sa termin cu scoala pentru ca parintii mei sa nu zica ceva in cazul in care vor afla. Prietenii nostri banueisc insa n.am vrut sa le zic nimic nici lor deoarece toti sunt impotriva cea mai buna prietena a mea s.a schimbat ea fiind una dintre fostele d acum cativa ani. iar alta prietena ii place de el insa el nu o baga in seama. iar baietii incearca sa ma desparta de el. La inceput eram sceptica in privinta sentimentelor lui dar cu timpul mi.a dovedit ca e adevarat ce simte pentru mine, se poarta frumos cu mine si daca i.am zis ca un anumit lucru m.a deranjat incearca sa nu il mai faca.

Voi ce parere aveti?

10 răspunsuri:
| Anonima264 a răspuns:

Nu prea stiu ce sa zic...
Dar totusi mai bine nu va mai ascundeti deoarece pana la urma o sa se afle poate chiar inainte sa spuneti voi si in plus va fi rau.

| Denny2o11 explică (pentru Anonima264):

Avem de gand sa spunem dupa ce termin cu examenele si acum nu stiu ce sa fac da prietenilor mei nu le prea place acum cand nu e ceva sigur da atunci... incearca sa ne desparta si sa ii puna in evidenta defectele

| Anonima264 a răspuns (pentru Denny2o11):

Dar nu inteleg de ce prietenii tai vor va desparta!

Nu sunt sigura dar s.au distantiat de mine uneori nu vor sa mai vb cu mine pentru ca am incredere in el O_O

| Anonima264 a răspuns (pentru Denny2o11):

Chiar ciudat, dupa parerea mea daca iti sunt prieteni adevaratoi ar trebui sa te sustine, nu sa iti intoarca spatele!

Asa ma gandeam si eu de aia am inceput sa nu mai am asa multa incredere in ei

| IryLoveShadow a răspuns:

Hey... dragostea nu are varsta, eu am 14 ani si prietenul meuu are 24. intre voi doi sunt ai putini ani diferenta. dar daca vrei sa mearga, ar trebui sa nu va mai ascundeti deoarece cand se va afla, va fi mai rau decat este acum, poate el nu va mai rezista situatia asta tensioata si te va lasa balta. asa ca ai curaj si aratate cu el e strada. daca parintii sunt problema... thinking ia-o pe mama ta cand are unpik de timp liber si incearca sai vorbesti, spune-i k oricum sc se termina si nu mai ai de invatat sau stiu eoo thinking ajut-o sa inteleaga explicandui ca ai si uh o varsta si cat de mult tii la el si crede-ma ca te va intelege. si ea a fost tanara si stie si ea cum e sa iubesti. acum eu ti-am dat un sfat. uh alegi ce vrei sa faci si iti urez succes :* si nu face vreo prostie, gandeste inainte :*

| Denny2o11 explică (pentru IryLoveShadow):

Am vorbit cu el adica noi ne sprijinim reciproc si am decis sa spunem la restul dupa ce termin cu examenele. Am impresia ca pentru el e destul de important ca mama cu tata sa fie d acord sau cel putin sa nu am eu probleme cu ei. El se intelege bine cu parintii mei chiar il mai si ajuta pe tata din cand in cand, iar mama sper sa ma inteleaga

| Andukx a răspuns:

Dragostea nu are varsta! Daca va iubiti, asa cum ziceti, nimeni nu vă va sta in cale. Multa bafta! kiss

| Flp a răspuns:

Nu e diferenta mare.Iti spun din experienta proprie, un baiat mai mare este perfect intr-o relatie este cel mai benefic lucru.Stie cum sa se poarte cu o fata, cum sa iti vorbeasca, iti poate da sfaturi bune, el fiind mai mare si gandind altfel vede viata din alte unghiuri.Prietenul meu este mai mare cu 5 ani ca mine si crede-ma ca ne este prea bine impreuna.