Hei.
Și eu am fost ca tine și încă sunt. Mereu vei găsi persoane care să te placă și persoane care pur și simplu să nu te sufere. Nu te lăsa îngrămădită de aceste lucruri. Fă ce e bine. Învață, ai grijă de tine și simte-te bine în pielea ta.
Pa, pa și succes!
Imi pare rau si imi imaginez prin ce treci, dar stii cum e. unii oameni vorbesc ca sa nu taca. Indiferenta doare cel mai tare. Daca, atunci cand ei te jignesc, tu ii tratezi cu indiferenta si le demonstrezi ca ai cei 7 ani de acasa, bun simt si respect, o sa realizeze mai tarziu cat de tolomaci au fost.
Lasa-i sa vorbeasca.Pana la urma, atata pot si ei. De altceva, clar nu-s buni. Pentru ca un om normal, care stie ce vrea de la viata si se respecta, nu face asemenea afirmatii.
Trebuie sa-nveti sa tii cont doar de parerea celor care te cunosc, care-ti vor binele. Simte-te bine in pielea ta. Nu te subestima! Fii asa cum vrei tu sa fii si lasa-i sa vorbeasca.Nu poti fi iubita si apreciata de toti.
Gandeste-te ca viata e atat de scurta, incat n-are rost sa ne irosim timpul in halul asta. Sa fim afectati de niste barfe rele, spuse doar asa, ca sa se vorbeasca.
O zi frumoasa!
Bananacantareata87 întreabă: