| Zuzuzuzuzu a întrebat:

Hey TPU!
Cu doua zile in urma m-am despartit de prietenul meu.
Nu am mai vorbit deloc de atunci pana aseara cand m-a intrebat daca putem fii prieteni buni pentru ca eu il cunosc cel mai bine...am acceptat. Dar am senzatia ca a inceput sa se dea la o fata ..cred ca isi doreste o relatie cu ea.
Nu inteleg nimic! Vrea sa ma faca sa sufar mai mult? Ce ar trebui sa fac? Sa fiu indiferenta s-au sa spun ce simt?
P.S: Nu exista un motiv pentru care ne-am despartit ..ne-am indepartat foarte mult, iar acum 2 zile am pus punct!
Va rog ajutati-ma sa trec peste!happy

Răspuns Câştigător
| Amalia2305 a răspuns:

Ii spui ceea ce simți,adică : că ție îți este foarte greu să știi că el se dă la o altă fată, că te face să suferi,lucruri pe care un bun prieten nu le face. Riști să-i pierzi si prietenia, însă cu cât ai să stai mai departe de el cu atât nu o să-ți mai pese așa tare.
O alternativă ar fi : să îi fii foarte bună prietenă ( la urma urmei îl cunoști cel mai bine ) și să-l faci să se reîndragosteasca de tine ( pentru că și tu ai zis că nu v-ați certat, ci pur și simplu v-ați îndepărtat, adică a întervenit monotonia, plictiseala ).
Sau îi esti foarte bună prietenă însă încerci și tu să îți faci un nou iubit ca să îți distragă atenția de la el și poate dacă devine gelos înseamnă că și el mai are sentimente pentru tine.
Sper să te fi ajutat.

7 răspunsuri:
| mrjohanys a răspuns:

Nu mai plange atata, lasa ca vine craciunu si poate primesti si tu un alt iubit dar pe baterii

| neutrino a răspuns:

Ai avut o relatie care s-a sfarsit si trebuie sa accepti acest fapt consumat. Vin sarbatorile si baiatul a intrat in panica pentru ca nu are o fata langa el. Acum isi incearca din nou norocul. Spune-i "pa" si vezi-ti de drumul tau. Fara el.

| Vix999 a răspuns:

Nu este cazul sa ramai prietena cu fostul iubit, mai ales daca inca exista sentimente.
Iar din partea lui chiar nu este cazul sa iti aduca tie la cunostinta detalii despre viata lui amoroasa.
Taie raul de la radacina. Poate veti putea fi prieteni mai incolo. Nu acum!

| CamiiBăă a răspuns:

Buna! Poate chiar are sentimente pentru acea fata.Ar fi bine sa-i spui ce simti ca sa ai constiinta impacata. Si ca sa stii ''s-au'' trebuia sal scrii ''sau''winking. Funda?

| Zuzuzuzuzu explică:

Multumesc mult tuturor!
O sa incerc sa-l uit!big grin

| MessYMess a răspuns:

Nu te mai gandi la el! O sa gasesti alt baiat! Daca vrea sa te faca sa suferi inseamna ca tu pentru el nu ai insemnat nimic! Poate incearca sa te faca sa suferi dar nu ca se da de adevarat, altfel cred ca nu te-a iubit! O despartire fara motiv nu iese bine! Uita de el si treci mai departe! Asta iti e destinul! Tre sa accepti si sa uiti de el! Ca nu e ultima iubire! O sa mai ai si altele...laughing

| Lenastasia a răspuns:

Parerea mea este ca sa te descarci la o persoana apropiata sau la un psiholog, dar faptul ca vrei sa-i spui ce simti lui fostul tau eu cred ca e gresit. Niciodata sa nu faci asa prostie, baietilor le place cind o fata il plinge, trebuie sa fii tare, sa faci ca iti este indiferent, sa stii ca dragostea trece si vine alta. Incearca sa comunici cu alti baieti, poate chiar si iti gasesti un prieten. Si sa nu uiti de asta ca trebuie mereu sa fii tare si sa mergi mai departe