| andreea_6939 a întrebat:

cu prietenul meu am vrut sa facem sex, dar cum mie a vrut sa-mi bage, cum m-a atins mai tare, am simtit o durere, dar nu mare...si de aceea l'am oprit si n-am mai facut nimica. mama vrea sa ma duca la spital sa vada daca mai sunt virgina. daca nu mi-a bagat'o atunci mai sunt virgina? trebuie sa ma tem de ceva? si daca merg la spital acolo ce trebuie sa fac ca sa-si dea seama DR. dac mai sunt virgina sau nu? help me!

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poate fi o deflorare incompletă.
Numai doctorul poate confirma sau infirma virginitatea ta.
Înainte de a face sex trebuia să te gândești la consecințe.
Pa, pa.

| Heather2001 a răspuns:

Daca nu ti s-a rupt himenul(ruperea lui implica durere si sangerari uneori)Mai esti iar daca nu, nu.depinde cat de elastic este el(himenul). succes!

| marcelan25 a răspuns:

Pai,scuze ca-ti spun dar ai facut o prostie sa-l opresti,era ceva normal sa doara,dar nu exagerat, trebuia sa mergi pana la capat! Asa nu-ti pot spune daca mai esti sau nu virgina, daca ti-a fost atins himenul sau nu!? Nu stiu! Si mama ta cum a aflat? Deci parerea mea este ca nu ai fost pregatita 100% sa faci acest pas! Nu ai specificat cati ani ai!

| Lore2good a răspuns:

EU spun ca daca nu ti-a curs sange si daca nu ai simtit o durere mai intensa, inca mai esti virgina.La spital, incearca sa ii explici mamei tale ca vrei sa intrii doar tu singura in cabinet deoarece e o chestie ce tine de intimitatea ta si vrei sa intrii numai tu iar apoi o sa vorbeasca si ea cu dr.Inauntru vorbeste tu cu dr si spune-i ce s-a intamplat si ca nu vrei ca mama ta sa afle in caz ca nu mai esti virgina.Doctorii inteleg acest lucru pentru ca trec des prin situatia aceasta.In plus,datorita acestei probleme, multi parinti si-au batut fetele, drept urmare ei nu prea au dreptul sa spuna parintilor despre starea pacientei daca aceasta cere discretie.
Mult succes:*

| feefeee a răspuns:

In majoritatea cazurilor de dezvirginare,la ruperea vaginului se produce o mica sangerare insotita de durere, si cel mai probabil daca aceste lucruri nu ti s-au intamplat, esti inca virgina.Nu trebuie sa iei acest lucru drept garantat. Exista o mica posibilitate ca dezvirginarea sa produc, desi eu personal nu cred.Cand iti incepi viata sexuala trebuie sa iti asumi anumite riscuri, printre care si durerea si parerea parintilor.Cred ca trebuie sa ii spui adevarul mamei tale si sa discuti cu ea despre asta,ea e probabil persoana care iti va da cele mai bune sfaturi, chiar daca te va certa. Daca nu te simti comfortabil sa discuti cu ea refuza pur si simplu sa mergi la medic invocand rusinea de ginecolog, facand scandal sa isi vada de treaba ei sau chestii de genul asta.Si in legatura cu durerea pe care ai simtit-o,e normalatoate fetele o simt la dezvirginare, cel putin majoritatea si din pacate trebuie suportata, vrei sau nu.Ca sa o usurezi incearca sa folosesti un lubrifiant si fii relaxata.

| loOveeep a răspuns:

Andreea, este posibil sa te fi dezvirginat, si este posibil sa nu te fi dezvirginat, daca a curs sange nu mai esti virgina, spune-i ginecologului ca ai facut-o si mama ta este exagerata in privinta asta si sa ii spuna mamei tale ca esti virgina, roaga-l frumos:8 bafta :*!