A fost foarte ciudat totul. Era cu primul iubit si aveam 1001 de emotii. Cand ne-am sarutat, in ploaie sub un copac, au aparut o groaza de fluturasi. Inima incepuse sa bata mai tare. Sangele alerga prin vene. Afara era destul de racoare dar pe mine m-a luat o caldura peste tot. Simteam curenti calzi prin tot stomacul si tot felul de fluturasi. Si minunatii fluturasi nu m-au lasat sa adorm ore bune . Ma bataiam acolo in pat si nu puteam sa adorm, eram extrem de fericita.
Cam asa a fost.
Seamana cu o telenovela pe care am vazut-o cand eram mai mica
Nu te supara
Nu am de ce sa ma supar . Mai telenovela sau film prost a fost ca ne-a prins mama si eu am zis o scuza de te doare capul " E colegul lui Gabi. " ( adica frati-meu ) Si in autobuz ma uitam la el si mama imi tot maraia printre dinti sa nu mai ma uit la el. Mai era si o faza cu o baba, cand ma saruta el a tipat o baba " Las-o mama sa respire! " .
Si eu imi zic destul de des ca viata mea e o telenovela mult prea dubioasa, nu am de ce sa ma supar .
NU cred
Prima data am simtit acei fluturasi atunci cand am spart o farfurie cand eram mic....si da am luat bataie.Deci fluturasii m-au avertizat din timp
TheFlower întreabă: