| Panteraa a întrebat:

Cum pot atrage atentia unui baiat? E cu 5 ani mai mare ca mine (eu am 16) si e din alt oras. Acum vreo 2 ani in urma a intrebat de mine pe cineva si voia sa faca rost si de numarul meu de la o verisoara, dar eram prea mica si nu ma gandeam pe atunci la baieti. Mi-ar placea sa il cunosc mai bine acum. Cum as putea face asta, caci fata in fata e mai greu deoarece merg pe la el in oras ocazional, caci am rude acolo. Mentionez ca el nu vorbeste cu mine acum, doar stie ca exist caci am trecut zilele astea pe langa el si se uita la mine. Raspunsurile la misto au spam.

7 răspunsuri:
| HaKa93 a răspuns:

Nu prea ai cum insa numai sa afli mai multe despre el si vezi ce ii place

| RobertFHC a răspuns:

Pai pune o prietena de-a lui sa iti dea fb-ul si aia e tot, te baga el in seama daca te place, e baiat big grin

| Panteraa explică (pentru RobertFHC):

Am facebook-ul lui, i-am dat si cateva like-uri, dar nu se baga in seama sad Asta e si ideea, sunt fata si ar parea ciudat sa ma bag eu in seama prima.

| RobertFHC a răspuns (pentru Panteraa):

Nu te baga in seama o fi mai timid sau nu-i pasa.

Tu imi distrugi visele laughing Sper ca e timid laughing

| RobertFHC a răspuns (pentru Panteraa):

Cand am vazut acolo "tu imi distrugi visele" am crezut ca esti serioasa si am zis "pff. am suparat fata" laughing
Eh sau orgolios big grin

Ee, nu laughing Sa fie cum zici tu mai putin partile ale rele gen ca nu-i pasa laughing