Cat timp esti indragostita de el,nu poti sa-l uiti.
Vei incerca,dar gandul o sa-ti alunece la el la fiecare "coincidenta" care ar putea aparea in jurul tau,un nume,o melodie,o pereche tinandu-se de mana,un film romantic...
Ca sa-l uiti va trebui sa-ti impui lucrul asta si sa lupti tu impotriva ta, ratiune contra inima.
E o lupta inegala, dar cu ajutorul dat de trecerea timpului, ai sanse de reusita.
O sa fie greu, dar nu imposibil.
Curaj!
1. Intrerupe orice contact cu el
2. Pleaca in vacanta
3. Fara sex
4. Mananca sanatos
5. Imbraca-te in haine sexy
6. Vizita la SPA
7. Prefa-te ca l-ai uitat
8. Nu sta in casa
9. Constientizeaza tot ce s-a intamplat
10. Nu vorbi de el PREA mult cu prietenii
11. Arunca lucrurile care iti amintesc de el
12. Nu te grabi sa incepi o noua relatie
Este greu. Dar incearca sa vorbesti cu multe persoane, simte-te bine si cu timpul vei uita. E greu, cu totii am trecut sau trecem prin asta dar..asa e viata, nu putem face nimic.
Sa ierti e usor, sa uiti e cel mai greu, ba chiar imposibil
Stiu prea bine in ce situatie de afli si sincer mi-as dori din rasputeri sa te pot ajuta daca as sti cum insa nici macar pe mine nu m-am putut ajuta. N-am reusit sa-mi uit inca fostul iubit dupa 8 luni de zile. La un moment dat iti va trece, te vei satura sa traiesti cu gandul doar la el si iti vei spune "Stai putin eu de ce stau dupa el ca o proasta? Urmatorul la rand", dar poate nu azi si probabil nici maine. Intr-o buna zi.
NUMAI timpul vindeca toate! Deci cam naspa dar asta e... incearca sa fi mereu ocupata cu ceva asa te vei gandi mai putin la el!
Gandeste-te ca meriti ceva mai bun si nu se merita sa iti pierzi timpul pentru cineva care nu te place
Hey. Stiu cum este. Pai ca sa-l uiti, trebuie sa te lasi deschisa altor baieti. Sa iesi prin oras, cunosti persoane noi. Sigur dai de un baiat bun care sa te inteleaga. Nu sta in casa, plangand, uitandu-te pe pereti si stand degeaba gandindu-te la el. Cum ti-am mai spus, distreaza-te, fii tu insati, o sa-l uiti in acest mod. Sunt multi baieti frumosi pe lumea asta. Succes!
Fundita? c: