anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, TPU. Cum pot sa uit de persoana pe care am iubit-o si inca o iubesc?

10 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cat timp iubesti,cum sa uiti?
Nu poti,e ca si cum ai incerca sa-ti scoti sufletul cu propriile maini si sa-l arunci.
Iti poti schimba starea,poti incerca sa sugrumi,sa ucizi iubirea din tine,dar sunt experiente prin care niciodata n-ar trebui sa treaca un om...
Asa ca, atat timp cat iubesti, va trebui sa accepti fatalitatea ca iubesti de una singura si in lipsa raspunsului dorit sa te chinui si sa incerci sa supravietuiesti.
Iubirea nu trece ca gripa, s-o poti uita, mai intai trebuie sa reusesti s-o depasesti si asta s-a dovedit a fi un proces chinuitor si dureros.
Imi pare rau.

| AdyAdeluş a răspuns:

Putin imposibil dar sa zicem:
Sa iesi mai mult in oras cu prietenele, prietenii cu cine vrei si sa lasi timpul sa vindece totul. Alta solutie nu vad. Mult mult succes...stiu cum e si stiu ca vei avea nevoie.

| Seepty a răspuns:

Ori te impaci cu ea si iti ceri iertare daca ia-i gresit cu ceva macar sa ramaneti prieteni ori gasesti alta fata cu care sa-ti imparti sentimentele.

| contαbαndonαt a răspuns:

Dupa cum a spus si greece, un proces chinuitor si dureros.Si mie-mi pare rau, stiu cum e.

| Miky1 a răspuns:

Metoda substitut

| OchiiCaprui a răspuns:

E greu... Dar incearca sa treci peste si sa uiti tot ce a fost intre voi.

| Cigarettă a răspuns:

E greu, mai ales dacă încă o iubeşti[acea persoană].
Ştiu cum e, mi s-a întâmplat şi mie. Au trecut deja 3 ani şi ceva şi încă îmi "invadează" gândurile I don't want to see... Am încercat să fiu cu altcineva, dar parcă gândul îmi e tot la EL... Încearcă să faci "chesti" cu care să-ţi ocupi timpul liber, cunoaşte alt băiat poate aşa îl vei putea uita :d
Baftăwinking

| Faranume1111 a răspuns:

Pai la inceput la toti le e greu sa uite persoana iubita,pai in primul rand gandeste-te de ce vrei sa il uiti,daca era pentru tine sau nu,daca isi batea joc de tine,. apoi ocupa-ti timpul cu orice, sa fi ocupata tot timpul, sa nu ai timp sa te gandesti la el, petrece-ti mult timp cu prietenii, si eu trec prin asta acum,, asa ca, gandeste-te ca ce ii al tau ii pus deoparte, bafta!

| Chronical0111 a răspuns:

Nu o faci... daca il iubesti inseamna ca are ceva special ce nu poti uita niciodata.
Da-mi voie sa-ti reformulez intrebarea in:
"Ce trebuie sa fac pentru a fi impreuna 24/7 pentru ca-l iubesc foarte mult?"
Succes si tine cont de sfatul meu

| glioppp a răspuns:

Iesi in oras cu prietenele sau inceraca sa gasesti un alt prieten nu stiu altceva