| skriil a întrebat:

Hey..tpu. Cum pot sa uit o persoana, sa nu imi mai placa?
Deci..totul incepe cam asa:
Dupa luni bune,poate si un an,in care niciun baiat nu mi sa mai parut interesant, si dupa ce mi-a luat mult sa uit de ultima relatie...
a aparut el. Un baiat foarte foarte foarte dragut,perfect in ochii mei, simpatic, Catalin, care s-a,mutat aici de curand, dupa niste probleme de familie.
Este cel mai dulce si simpatic si arata foartee bine.Si prietena mea il place...
La inceput, intre noi, era doar un schimb de priviri si atat. Era tipul ala nou,. dupa care salivam.
Dar mai nou, privirile dintre noi s-au intensificat. El se uita la mine intruna. Adevarul e, ca imi face mare placere. IMi place felul in care ma priveste,felul in care vorbeste,in care se imbraca,in care sta, in care merge, in care zambeste, rade si etc
Doar " buna" si priviri lungi,in fiecare seara, pentru ca ne vedem mereu, cand ies cu prietenele si el cu prietenii lui. E un baiat normal, si ma impresioneaza faptul ca nu e deloc ca ceilalti. Nu injura, nu tipa, sau poate asa vrea sa para doar, nu se da smecher, nu are bani multi, el e doar el si e liber. Acum,nu stiu daca e intr-o relatie... Insa, intr-o zi,m-am gandit ca as face bine sa il ignor,pentru ca eu nu vreau o relatie cu el.
Si,exact in acea noapte am primit un mesaj de la el " ce faci ralukiss. Cata sunt. ( Am uitat sa specific si ca suntem vecinihappy.
Dupa acel mesaj, nu a mai urmat altul,poate pentru ca eu i-am raspuns foarte tarziu,pentru ca am vazut mesajul foarte tarziu ( nu ma asteptam).
Acum, as vrea sa uit de el. Nu are rost. Poate ii place alta fata, poate nu stiu. poate doar se uita la mine,si atat.
Cum sa uit? CUm sa nu-mi mai placa deloc de el, asa mult?
Va rog... e ciudat..noi ne vedem in fiecare seara, si daca nu il vad. ma intristez.ce naiba se intampla?
crying Astept sfaturi.

Răspuns Câştigător
| juliaxo a răspuns:

Nu trebuie sa-l uiti, trebuie sa te hotarasti, draga mea happy Vrei aceasta relatie, sau nu o vrei?

Si mie mi-a mai placut asa de cineva, cu care nu prea puteam tine o relatie din mai multe cauze sociale, dar intotdeauna ne-am uitat unul la altul si am zambit fara sa ne oprim. Dupa un timp mi-a trecut toata senzatia asta de dragoste, cred ca de obicei asa se intampla, sa fim serioase :-) Suntem fete, tinere, e normal sa ne placa de unii! Dar tu ar trebui sa stii ca e diferit sa si fii intr-o relatie cu acea persoana x Insa daca simti ca iti place de el enorm, nu-i da drumul. Si el te place, din cate vad, iar prietena ta, daca e o prietena ADEVARATA, nu are sa se supere :-) Doar si lui de tine ii place, nu de ea!

Lasa sa vina toate de la sine! Pentru ce te stresezi, draga? Ar trebui sa fii fericita :-) Nu-ti face necazuri asa, pentru nimicuri xx

3 răspunsuri:
| UnunderstoodArtistHere a răspuns:

Se intampla ca te-ai indragostit, draga mea. Daca tocmai el ti s-a parut interesant inseamna ca de el te-ai indragostit.Iti sugerez inainte de toate sa te gandest daca vrei sau nu pana la urma ceva cu el pentru ca vad multe sentimente in contradictoriu.

| h3r a răspuns:

Vrei sau nu vrei? Și cu prietena ta cum rămâne? De ea știai că îl place...și acum? Pentru un băiat? Urât.

| Ofiintă a răspuns:

Sfaturi despre cum sa uiti de el?
Daca va intalniti in fiecare seara, cum vrei sa-l uiti?
"Ochii care nu se vad, se uita!"
Si mai hotaraste-te si tu putin in legatura cu deciziile tale altfel vei avea numai de pierdut!