| DependentaDeVise a întrebat:

Hey TPU!sad Cum sa-l fac sa iasa cu mine afara...adica nu stiu..sa-l invit eu sau sa-l las sa ma invite el pe mine...acum ca a venit si vacanta de vara nu prea ne-am mai vazut.Nu ne-am mai vazut de fapt de 2 saptamani.cryingpoate puteti sa ma ajutati. Dau F.U.N.D.A!

4 răspunsuri:
| BeAmazing a răspuns:

Hey! Pai stai mai mult pe afara happy, dar nu-l chema afara tu pe el, lasa-l pe el sa te invite afara, doar nu vrei sa pari o disperata. Lasa-l pe el sa faca primul pas, tu doar stai pe afara sau aproape prin preajma lui, dar sa nu fi insistenta cu cevawinkingMult Succes!:*

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Multi cred ca baiatul trebuie sa faca primul pas, insa nu intotdeauna e adevarat. Nu e nimic anormal in a face primul pas, tu fiind o fata. Cheama-l pe afara, vorbeste cu el si pana la urma(daca si lui ii place de tine) veti putea fi impreuna. Succes!

| DependentaDeVise explică (pentru ϟkatεVaηϟ):

Suntem impreuna...dar nu prea neam mai vzt deloc, fiind si plecat in cantonamente cu fotbalu...si ne vedem odata la nu stiu cate zile si doar o ora doua.sad

| ramona0506 a răspuns:

Hm, poate te asteapta pe tine sa faci "pasul" asta happy. Invita-l tu la o plimbare si arata-i ca nu ai retineri, daca nu va veti mai vedea, va veti pierde interesul amandoi. Petreceti mai mult timp impreuna! Poate e mai rusinos, tu il cunosti mai binebig grin. Totul va fi OK!
Multa fericire, sper ca te-am ajutat >big grin