| Smileeeeeeeeee a întrebat:

Cum sa ma fac placuta de ceilalti din jurul meu sad Daca ies la un suc cu prieteni sunt timida nu vorbesc sad Nu stiu cum sa ma fac placuta Cel mai bun raspuns primeste funda

6 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......ace-sa-ma/

citeste-mi raspunsul ca inca o data nu-l mai scriu

| neutrino a răspuns:

Iti trebuie sarm si putina inteligenta.

| eugfch a răspuns:

Fii tu insuti. poti incepe de la o discutie interesanta si cu posesia umorului cred ca vei ajunge sufletul companiei..nu trebuie sa te temi fiindca prietenii niciodata nu te vor lua peste picior discuta la inceput cu persoanele care iti sunt apropiate si daca vei fi tu insuti totul va merge de la sine..nu trebuie sa imiti oare sa te prefaci in alta persoana Prietenii oricum te iubesc asa cum esti! ..Multa Bafta!

| grapefruit914 a răspuns:

Cineva este, si el te iubeste asa cum esti timida, si cu el vei fi asa cum te-a facut! :happy Nu trebuie sate schimbi doar din cauza ca altora nu le place!

Cineva este, si el te iubeste asa cum esti timida, si cu el vei fi asa cum te-a facut! happy Nu trebuie sate schimbi doar din cauza ca altora nu le place!

Cineva este, si el te iubeste asa cum esti timida, si cu el vei fi asa cum te-a facut! happy Nu trebuie sa te schimbi doar din cauza ca altora nu le place!