Buna! Sa nu crezi faza ca daca te imbratisezi cu mortii mori. iti dai seama cati oameni ar fi murit pana acum.Nu cred ca este cazul sa te ingrijorezi. Eu cred ca acest vis este un mesaj de la ele prin care vor sa iti tranzmita ca ele te protejeaza si mereu te vor ajuta. Paa. :*
Funda?
Stai linistita!E doar un vis... poate prin acest vis ele au vrut sa-ti transmita ce nu te-au uitat ca te iubesc.dar ca nu vor sa vi la ele.Nu ti se va intampla nimic.E doar un alt mit ca sa sperie copii miciPoti sa stai cat de linistita pe poate:* daca fiecare mit ar fi valabil ce ar fi in lume.exp:daca treci pe sub scara ai ghinion, trifoiul cu 4 foi aduce noroc etc! Stai linistita!:*:*
Paacee!
E doar un vis...Doar nu s`au intors din. pamant si te`au imbratisat nu? Acesta e doar un mit de exemplu cand eram mica si stateam la masa tot timpul dadeam din picioare si o vecina (baba proasta)mi-a zis ca cei ce dau din picioare cand stau pe scaun sunt oamenii draculuiCe Prostie nu>? Conteaza parerea ta Asa si cine de pe TPU a zis ca daca te imbratisezi cu mortii mori.I`a intreaba-l a inbratisat el vreunu .App nu asta e categoria cea mai accesata; cea mai accesata e ADOLESCENTI.nu se vede? IN fn
Chill bro is bullshituri astea.frate mori cand iti vine sorocu nu cand te imbratisezi cu mortu...(si de unde ai auzit adica s-a intors cineva din lumea de dincolo sa spuna asta?)
Visele sunt vise, nimic mai mult...
Alea doar sunt niste superstitii
Apropo: daca visezi cu morti inseamna ca in ziua aceea ti-a adus cineva aminte de bunica ta/nasa ta am patit si eu
Bafta!
simona_5628 întreabă: