Nu exista asa ceva.
MAi ales daca stie ca il placi atunci ori o sa faca ceva in privinta asta (pentru ca ii place) sau nu o sa faca. E simplu.
Nu iti mai complica viata asa tare.
Un tip cand vrea sa fie cu o fata, o sa fie cu fata respectiva.
Have fun.
Dar daca atunci cand ne certam, de cele mai multe ori eu imi cer scuze k poate am facut ceva prostesc, dupa maxim o zi zice ca nu mai are nimic, oare ma place?
Pai iti fac cadouri iti trimite scrisori face orice sa fie alaturi de tine...parerea mea
Ee ziceam si eu asa... un ursulet ceva
Prea multe vrei si tu
Of, nu stiu de ce tot intreaba lumea asta, de parca ar stii cineva ce sa zica exact, ca actioneaza intr-un anumit fel. Fiecare are un mod diferit de a-si exprima sentimentele. Baiatul tau poate e mai timid, poate se uita jos, in alta parte, se inroseste, etc. Poate e ceva cam plictisit, nu prea se chinuie sa iti arate ca te place, si asa mai departe. Tu il cunosti, observa si tu vreun gest al lui mai aparte pe care nu il facea pana atunci. Sau si mai bine, discuta tu cu el, unul dintre voi trebuie sa il intrebe pe celalalt, si daca zici ca "nu stie cum sa iti arate", ai toate sansele sa astepti mult si bine.
Retras :-s! Dar pana la un moment dat isi ia inima in dinti si o sa iti spuna. Incearca sa il ajuti si tu. Poate veti fi un cuplu perfect Dragostea nu prea merge la 14 ani. Vezi ce faci! Succese :*
La mod general ei zimbesc sunt amabili si incearca sa faca orice sa-ti atraga atentia... uneori ei pot exagera cu asta si cad in situatii banale insa asta doar le evidentiaza ca le place domnisoara. Dar la mod personalizat nu se poate vorbi deoare toti sunt diferiti si respectiv isi arata sentimentele diferit!
Pai un baiat care te place si nu vrea sa o arate se comporte un pic mai diferit.Incearca sa te faci sa te simti mai bine; Zambescmai tot timpul cand sunt in preajma ta; fac mici cadouri. Lista poate continua, dar astea sunt principalele miscari (daca le pot zice asa) pe care le fac ei.
Daca te ar place ti-ar spune direct.da mai bine du-te si intreaba-l daca te place mai ales ca stie ca il placi
Nu prea am curaj sa il intreb, desi el ma cunoaste ca o persoana dura, nu sunt asa, imi e frica de refuz si., daca m-ar cunoaste asa cum sunt, adica sensibila. el mereu zice ca daca as fi mai putin rea mar placea, dar nu stiu ce sa cred, am incercat sa fiu "buna" dar e complicat, pentru ca la scoala sunt cu totul alta persoana...
Eu cred ca cand iti zambeste, sau iti ea apararea sau cand vrea sa te atinga si cand va certati prea mult si tu nu ii mai vb o sa-ti ceara singur iertare dar nu in fata ca poate ii timid ci printreo prietena de ata
Vasic_Helena_1997 întreabă:
soseno întreabă:
buburuzeleactive întreabă:
Remusopen întreabă: