Si foarte bine ca nu l-ai cautat.
Pentru ca el a dorit sa nu fie singur de Valentine Day si de-asta te-a cautat.
Ati petrecut bine,v-ati distrat,totul in regula.
Acum,a revenit la cotidianul lui,in care tu nu prea incapi,asa ca e cazul sa-i acorzi si tu tot atata atentie cat iti acorda el tie.
El si-a imaginat ca esti complet disponibila si la primul tau mic refuz,a luat-o din loc "jignit".
Nu e cazul sa te mai gandesti la el,e genul de baiat care are un carnet intreg de "cuceriri" si tu esti una din ele,sa nu te surprinda daca maine dai nas in nas cu el si e cu alta de mana.
Nu e facut pentru o relatie,e genul albinutei care zboara din floare in floare si incearca sa pastreze bunele relatii cu toate asa zisele cuceriri,ca sa isi ofere singur senzatia ca are trecere si valoare.
E incapabil de sentimente serioase,pentru ca se risipeste,azi cu tine,maine cu alta,fara sa se poata opri,ca un copil intr-un magazin de jucarii care plange ca le vrea pe toate.
Nu-i mai da atentie.
In definitiv,ati petrecut bine,ti-a lasat o amintire placuta,pastreaz-o si nu cere continuarea,e incapabil sa ti-o ofere.
Nu fii suparata, ca el sunt multi.
Cauta insa, un baiat statornic si serios, nu spera prea multe si prea devreme, niciodata!
Se distreaza si el cum si cu cine poate, si se pare ca acum, pentru cateva zile, tu esti jucaria lui.
Ce ati facut o noapte intreaga? cred ca celelalte erau pe stop si tu esti iesirea de avarie, te cauta ca nu-i da nimeni
Daca am stat impreuna o noapte intreaga nu inseamna ca m-am culcat cu el, inseamna ca a stat doar de vorba
Daca stai o noapte intreaga toata lumea se gandeste la ceea ce am zis eu, oricum am zis ca nu e de tine, e f slab
E genul care are impresia ca trebuie sa faci tot ce vrea el fix cand vrea el. Te are acolo ca pe o manta de ploaie si cand dai semne ca ai si tu viata ta, se oftica.
Nu cred ca se comporta cu tine asa cum ar trebui, nu e indragostit de tine deci nu mai sta dupa el ca nu ai dupa ce sa stai.