Eram in curtea scolii si a aparut inevitabilul pentru amandoi...a fost o senzatie de nedescris! La tine cum a fost?
A fost cam ciudat in prima faza dar mi-a placut totusi. Eu habar n-am ce faceam dar tipa era mai in varsta si cand mi-a varat limba si a inceput s-o plimbe prin gura m-am speriat usor.
Funda pentru baiatu' asta
Pai...) prima data ne-am intalnit la ziua unei prietene comune am observat ca se uita cam ciudat la mine si am crezut ca doar mi se pare insa dupa petrecere am mers pe acelasi drum spre casa si a inceput ploaia asa ca i-am da jacheta mea in timp ce fugeam spre cel mai apropiat copac cand ne-am asezat unul langa altul mi-a spus ca vrea sa-mi multumeasca asa ca m-a sarutat.A fost un moment de neuitat deoarece niciunul din noi nu avusese o astfel de experienta inainte
Este un lucru magic, care nu il poti descrie uneori.Panala urma nu cinteaza unde se intampla.Atunci cand se intampla pur si simplu mergi intr-un loc minunatEram impreuna cu el, si ne plimbam prin parcul herastrau.Totul s-a intamplat de la sine.Amandoi simteam acelasi lucru.Si dintrodata magia a aparut.Un loc simplu, cu persoana potrivita acolo langa tine.A fost super placut.
Eram la bar sa spun asa cu prietenii. Eu deja eram impreuna cu el de ceva timp dar inca nu ne sarutasem si el stia asta...eu eram cu spatele in acel timp el se da jos din masina prietenului sau avea un buchet de florii in mana vine pe la spate ma i-a in brate si spune pentru cea mai frumoasa fata eu ma inrosisem toata atunci se aproprie usor de mine si ma saruta era asa dulce
A fost superb. l-am iubit si il iubesc si acum pe acel baiat chiar daca suntem in relatii diferite. nu pot sa il uit nici acum, chiar daca eu am vrut sa ne despartim... acum regret intr-un fel, chiar daca il iubesc pe iubitul meu nu pot sa nu ma gandesc la prima mea iubire. era iarna el insista sa fim impreuna. apoi am acceptat doar de faptul ca era glumet si ne distram mereu, la scoala stateam mereu la calorifer si era intr-o zi de luni era iarna. in ultima pauza de la scoala m-a sarutat, a fost frumos si de neuitat pentru mine, si stiu ca si pentru el! apoi urmatoarea dimineata in drum spre scoala iar m-a sarutat, era si este un baiat de nota 11 +! dar nu am stiut sa apreciez ce am langa mine si l-am lasat. dupa o luna de cand m-am despartit de el, m-a cautat si mi-a zis ca a plans mult cand ne-am despartit, si ca ar vrea sa ne impacam, (desii era la inceputul unei noi relatii si iubita, cea cu care este acum, si eu eram la fel in relatia in care sunt acum,) nu am acceptat pentru ca la noi nu exista comunicare in tot acest timp 8 luni de zile noi nu vb deschis. si nu am mai acceptat ideea, acum regret ca m-am despartit de el si ca atunci nu am acceptat sa ne impacam dar ma consolez cu ideea ca iubitul meu ma iubeste si ca il iubesc,, chiar daca nu e la fel ca si cu prima ta iubire. :*
j1NNNx întreabă: