Mie daca miar zice o fata sa fiu cu ea as intra in pamant de rusine dupa ce se desparte sau depinde de preferintele tale cand... zambeste-i uita-te la el fa schimb de id-uri de mess sau nr de tel(daca nu le aveti deja) si dai mesaje cu ce mai faci si din astea
Deci. nu vreau sa'l intreb eu. id'urile le avem.ne vedem mai mereu la tatal meu la munca...este sportiv etc. sa nu intram in detalii. eu vreau un sfat.sa'l fac cumva sa renunte la fata aia.si intelegi tu... mie imi e asa sa'i spun in fata ca'l plac. dar daca o sa fie sinfura solutie o s'o fac.
Daca vrei as renunte la ea trebuie sa te placa mai mult pe tine si sa ii dai de stiut ca si tu il placi alta solutie nu prea vad
@TheBoxer. nu ma refeream sa'l intreb eu (id'urile le avem) (ne vedem mai mereu la tatal meu la munca.ca este sportiv.ma rog sa nu intram in detalii). eu vroiam un sfat.la cum sa renunte la ea. ca sa fiu eu cu el ... mi se pare prea putin sa'i zambesc si sa vorbim..nu stiu altceva. si mie putin asa.sa'i zic eu in fata ca'l plac
HappynewCenusa întreabă: