anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

:d. deci. imi place de un baiat si am aflat ca si el ma place. dar problema e ca are prietena. (nu sunt de mult timp impreuna). nu prea vreau sa dau multe detalii. doar ca vreau sa'mi dati si mie cateva idee. cum sa fac. sa fie al meu!

P. S : facem revelionu impreuna (fara prietena lui ) :d >:". help! straight face

4 răspunsuri:
| TheBoxer a răspuns:

Mie daca miar zice o fata sa fiu cu ea as intra in pamant de rusine dupa ce se desparte sau depinde de preferintele tale cand... zambeste-i uita-te la el fa schimb de id-uri de mess sau nr de tel(daca nu le aveti deja) si dai mesaje cu ce mai faci si din astea big grin

| AdinaMihaela00 a răspuns (pentru TheBoxer):

Deci. nu vreau sa'l intreb eu. id'urile le avem.ne vedem mai mereu la tatal meu la munca...este sportiv etc. sa nu intram in detalii. eu vreau un sfat.sa'l fac cumva sa renunte la fata aia.si happy intelegi tu... mie imi e asa sa'i spun in fata ca'l plac. dar daca o sa fie sinfura solutie o s'o fac. happy

| TheBoxer a răspuns:

Daca vrei as renunte la ea trebuie sa te placa mai mult pe tine si sa ii dai de stiut ca si tu il placi alta solutie nu prea vad

| AdinaMihaela00 a răspuns:

@TheBoxer. nu ma refeream sa'l intreb eu (id'urile le avem) (ne vedem mai mereu la tatal meu la munca.ca este sportiv.ma rog sa nu intram in detalii). eu vroiam un sfat.la cum sa renunte la ea. ca sa fiu eu cu el straight face... mi se pare prea putin sa'i zambesc si sa vorbim..nu stiu altceva. si mie putin asa.sa'i zic eu in fata ca'l placstraight face