anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, TPU big hug
E cam ciudata chestia asta!
Va rog sa ma ajutati!
Deci, de cand nu mai plac pe un tip din scoala, incep sa ma gandesc ca nu o sa am niciodata un prieten sau incep sa plang pentru. ca nu am un prieten...sau uneori, incep sa fiu "disperata"pentru. ca nu am unulsad...
Cum sa scap de toata chestia asta?!
Va Rog sa fiti seriosi!
Nu am chef sa fiu batjocorita!

Răspuns Câştigător
| Change a răspuns:

NU te ingrijora! O sa vina si timpul tau(nu este nevoie sa plangi).
NU dispera si nu o arata baietilor caci asta va inrautati lucrurile.
Incearca sa fi sociabila,sa iti faci prieteni, sa te distrezi.
NU mai suferi caci exista un baiat si pentru tine(numai ca nu l-a intalnit deocamdata sau poate este in fata ta dar nu observi).
Fi tu insati, nu arata aceasta teama celor din jurul tau.Ma intreb cati ani ai? Imi poti spune?

6 răspunsuri:
| engerAshU a răspuns:

Nu prea poti scapa de sentimentul acesta, sincer :-s.
Pana nu o sa fii alaturi de cineva, sentimentul de singuratate va persista :-s.
Dar nici sa nu te grabesti si sa iei decizii pripite, sa iti aci prieten pe primul ce'ti iese in cale.

Sa nu te gandesti ca esti tu mai "proasta" daca nu ai un iubit. Nu'ti face griji, va aparea la momentul potrivit >big grin

| Abcdefg123 a răspuns:

O să găseşti tu pe cineva, care să te placă şi tu pe el. Nu e timpul trecut, iar atunci când o să-l intâlneşti o să uiţi că erai " disperată " să ai prieten.
Baftă! :*

Răspuns utilizator avertizat
| denisFlafi a răspuns:

De unde esti poate te ajut...si ma rog gasesti oe altcineva sau daca nu poti ia-ti gandul de la baieti si asteapta ai toata viata inainte big grin
funda?

| MMadalina a răspuns:

"gandesc ca nu o sa am niciodata un prieten " in loc sa te gandesti la acest lucru mai bine ti-ai gasi ceva de facut. Citesti o carte, te uiti la un film, asculti muzica etc.Sunt o multime de lucru de facut.Cat despre baieti... lasa ca o sa vina si timpul lor.

O zi buna!

| Foxglove13 a răspuns:

Scuzesad...am uitat sa va zic ...am 14 sad