Colanti, ti se vad mai bine coapsele (ceea ce e foarte bine daca ai cu ce sa te mandresti), maieu, indreptat (dar nu vei transpira? - in orice caz nu coc). Machiata? Nu-i cam evident?
Eu as spune mai repede pantaloni scurti, cat se poate de scurti, tricou si o coada foarte sexy parerea mea. mie niciodata nu mi-au placut fetele in colanti x_X
Damn, chiar ca au luat`o razna hormonii tai. Imbraca`te cu un maiou (daca iti sta bine), pantaloni scurti (daca nu ai celulita), coada sus si nu, nu te machia. Vei transpira si se va alege rahatul de tot machiajul tau, deci naturala (dohh, mergi la sala).
Dar esentialul nu e cum esti imbracata, ca doar mergi la sala deci nu ai prea multe variante. Importante sunt gesturile, sa nu te porti ca o apucata. Exercitiile imparte`le in serii si actioneaza ca profesionistii. Bafta!
Totusi chestia cu pantalonii e de gusturi. Daca vrei dai maine cu banul si se rezolva. Oricum, stai linistita, mergi la sala nu la bal. Comporta-te maine cat mai natural, zambeste mult si vei vedea ca o sa fie bine.
In blugi, sosete de lana, maieu + tricou + bluza+ vesta ...machiata ca in Grudge.
Cu colanti pentru ca se vad mai bine formele si un maieu si parul prins (zic eu)
Swetlly122 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: