| stefanell a întrebat:

Daca dezbragi o fata si o saruti pasional inseamna ca ai facut sex cu ea?

Răspuns Câştigător
| ŦΛהĩαՀyNøĩƊЇ乇 a răspuns:

Nici intr-un caz sarutul e altceva daebracatul la fel sex-ul la fal asa ceva nu se numeste "a face sex" sexul e faza cu prezevativul pai nu stii?laughing

17 răspunsuri:
| mona a răspuns:

mai degraba inseamna,, incalzire,, decat ca ai facut sex cu ea

| Allex7 a răspuns:

Ai 7 ani? eu nu stiu ce intrebare de clasa mica. Puteai sa formulezi asa : Am sarutat-o pasional si e gravida... *dezbraci?* dezbraci. pune mana pe carte

| Demise a răspuns:

Nu.

| SentimentalConsil a răspuns:

"Mangaiere si dezmierdare. Cuvantul "petting" provine din englezescul "to pet" si inseamna a mangaia si a dezmierda. De fapt, petting-ul nu este altceva decat mangaierile pe intreg corpul. In acest caz, totul este permis, mai putin a face dragoste. Cand esti pregatit pentru petting? Petting-ul este un adevarat exercitiu pentru a experimenta cat mai mult sexul opus. Unii au aceasta experienta pe la 13-14 ani, altii la 16-17 ani nu se simt inca pregatiti. Cel mai bine este sa-ti asculti vocea interioara si sentimentele. Ele iti vor spune cu exactitate ce doresti. Nu te lasa presata de altii!

Cat de departe poti merge? Dezmierdarea reciproca poate merge pana ce ambii parteneri ajunga la orgasm. Acest lucru se intampla cel mai des, daca sunt mangaiate organele genitale. Puteti sa fiti complet dezbracati sau sa pastrati pe voi cateva piese de imbracaminte. De altfel, baietii si fetele traiesc sexul in mod diferit. Desi reactiile din timpul excitarii sexuale sunt asemanatoare, aceasta ia nastere si se diminueaza insa in mod diferit. La fete, excitatia creste in intensitate la mangaierile mai delicate. In cazul baietilor, totul se petrece mai repede. In afara de aceasta, baietii ajung fara sa vrea la un punct la care nu se mai pot intoarce. Penisul lor scapa de sub control si au orgasm. Uneori, acest punct nu este cunoscut de fete.

Poti ramane insarcinata daca practici petting-ul? Chiar daca penisul nu este introdus in vagin, poti ramane insarcinata! Spermatozoizii unui barbat pot patrunde in interiorul corpului, daca intra in contact la intrarea in vagin cu lichidul secretat de acesta. Trebuie sa fii foarte atenta ca baiatul sa nu-si lipeasca penisul de labiile tale in timpul orgasmului. Iar daca aveti sperma pe maini, nu trebuie sa atingeti vaginul. Cel mai indicat este sa te speli pe maini si pe organele genitale, imediat dupa eliminarea spermei – chiar daca acest lucru nu este foarte comod."

| Costy3000 a răspuns:

Ai penetrat-o? Daca nu inseamna ca nu ai facut sex se numeste limbareala.

| Demonull a răspuns:

Baietel,chiar daca in filme nu arata decat saruturi pasionale pipaieli etc si dupa juma de film spun ca au facut sex, sexu NU inseamna doar asta, asta e un preludiu, adica te pregatesti, te exciti si dupa ca sa faci sex iti bagi chestia aia din pantaloni numita **** alteori penis in.ce are fata ..sa-i zicem pasarica happy ei... abia atunci poti spune ca ai facut sex laughing

| roxaa15 a răspuns:

rolling on the floor cati ani ai?

| Crisstttina a răspuns:

Da! =p~ silly ai lasat-o si gravida!

| AmaToaRea a răspuns:

LOL cati ani ai? mai mult de 10?laughing

| DiaVp a răspuns:

NU! Cati ani ai? Cinci? NU. Daca vrei sa faci sti tu ce cu ea, trebuie sa-i bagi "racheta" in "planeta" sau sa-i bagi "racheta" in gura.

| ClaRa94 a răspuns:

laughingNu.

| Mariasy39 a răspuns:

Frate nu stiu cati ani ai dar raspunsul e nu

| zoonik a răspuns:

Hy...deci daca ai dezbracat.o si va.ti pupat nu inseamna ca ati facut sex deoarece cand 2 persoane fac sex trebuie sa aiba un act sexual :de ex: daca nu ti.ai bagat penisul in vaginul ei un inseamna nimic proabil inseamna ca ati facut dragoaste...dar daca ea este vrgina trebuia sa o dezvirginezi ssau daca mai era virgina aveam orgasme deci raspunsul la intrebarea ta este nu

| stefanell explică:

Winter man....esti cu capu am scris din grsl...ce copil facut pentru alocatii

| stefanell explică:

Ca nu-s ca unii care stau 5 ani sa apese pe buton...mai am si alte treburi

| gabyxr a răspuns:

laughing n-am de raspuns

Întrebări similare