In mod normal cand e o relatie prieteni nu mai exista pentru ca li se acorda timp iubaretiilor, eu zic ca nu poti continua asa si e nevoie sa puneti capac prostiei in care santeti
E in regula atata timp cat nu ii iubesti pe toti... daca iubesti doar vreo 5 e ok.da sa nu faci ca pocnitoarea aia sa ii iubesti pe toti 5 deodata.
O relatie nu inseamna restrangerea dreptului la libertate, asadar este normal sa iesi cu cine doresti, si cand doresti.
Da poti, dar daca esti cuplata cu un baiat generatia fb super gelos o sa iti interzica tot )
Lol, e perfect normal, daca e asa ciudos, crede-ma are probleme psihice, la propiu, chestia asta chiar e o problema adevarata.
Da, dar nu uita de el. Mi se pare normal sa iesi cu prietenii, dar nu mi se pare normal sa iesi de exemplu cu un baiat la suc in timp ce ai o relatie, in cazul acesta are toate motivele sa fie gelos.
Da,stiu.dar el este foarte bun prieten cu o fata. vorbeste mai des cu ea decat cu mine.
Inseamna ca nu va iubiti, daca nu doriti sa dati dovada de fidelitate, de ce va mai ocupati timpul cu o asemenea relatie? Crezi ca daca il faci gelos rezolvi ceva? Mai bine discutati la modul cel mai serios si expuneti-va lucrurile care va deranjeaza, iar apoi luati o decizie.
Eu nu ies ca sa-l fac gelos, ci pentru ca majoritatea prietenilor mei sunt baieti si nu vreau sa raman singura, datorita lui, care abia ma baga in seama, chiar daca il iubesc de 2 ani...
Cel mai bine este sa discutati iar apoi sa luati o decizie. Daca el te lasa balta, sau iasa cu alte fete, nu cred ca mai are rost sa iti pierzi timpul, inseamna ca nu te iubeste indestul. O relatie trebuie sa se bazeze pe incredere, fidelitate, iubire.
Da, atata vreme cat respecti conceptul de relatie si iubit, iar prietenul tau iti imparte aceleasi principii
Sigur, de ce nu? Chiar daca esti intr o relatie, nu mi se pare nimic ciudat sa iesi cu restul prietenilor, chiar daca sunt baieti, insa, sa nu uiti de iubitul tau ^^
Spune-i iubitului sa isi faca timp pentru tine, e ok sa iesi cu alti baieti doar ca lumea interpreteaza gresit si va spune "uite-o pe aia.e cu ala" si probabil iubitul tau va fi gelos..asa ca incearca sa iesi in gurp..gen..fete+baieti
Funda?