Depinde de cat interes prezinti tu pentru el. problema este cu doua taisiuri: daca te place cu adevarat isi pune ambitia si ar face orice ca sa te aiba, iar daca ii esti indiferenta ai sa ramai cu buza umflata. faza cu lipeste-te cu altu sa il faci gelos e o porcarie... ai sa ramai facandul gelos si el va fi departe
Buna! Daca intr-adevar iti place de el, atrage-l prin ceva frumos, fii sincera pentru ca daca il vei atrage prin ceea ce mie mi se pare "manipulare" vei primi inapoi un raspuns negativ chiar daca vei ajunge sa fii cu el. Dragostea nascuta din asa ceva nu are prea multe sanse de reusita! Tu arata-i ca iti place de el, daca nu este interesat nu iti irosi viata pentru ca, pe lumea asta exista un baiat care sigur ar vrea sa aiba o fata ca tine .Mult succes iti doresc.
Tovarasul meu e intelept ceea ce spui tu doar ca vorbesti la pietre, e in sangele femeilor sa manipuleze. partea mai trista e ca nici macar nu se pricep.
Dar tu crezi ca asta e o tehnica universal valabila? depinde de el, poate vine, poate nu vine...
Mersi de raspunsuri, si draga retardedracoons nu-s rasfatata... daca as fi fost o rasfatata nu mai puneam intrebarea asta aici sau sa ma ostenesc atat sa ii atrag atentia sau mai stiu eu ce, ci mergeam direct la el si ma purtam ca una dinaia cu figuri...dar ce conteaza ca uni oamenii ca tine trag concluzii dinalea aiurite fara sa cunoasca persoana respectiva.
Hey, am pus in aplicare tot ce mi-ati spus si celei care vreau sa ii multumesc mult e Zoey1Smile. deci Zoey ai avut mare dreptate si iti multumesc^.^ si imi pare rau ca nu mia pot sa iti dau tie funda.
Depinde de caracterul lui si daca te place (chiar si foarte putin conteaza).Daca te place cu siguranta va veni el la tine. daca nu.asta e si eu am patit. dragostea cu forta nu se poate
Depinde de relatia ta actuala cu el, probabil nici nu va observa [ asa am patit eu] Cel mai bine e sa vporbesti cu el, sa deveniti prieteni foarte buni si apoi iubiti :]
Da, ignora-l dupa care vino sa te plangi ca s-a cuplat cu alta care glumea si se distra cu el in loc sa fie o rasfatata ca tine.
Binenteles! Asta ii enerveaza cel mai mult pe baieti, si-i face sa te bage in seama! Deci indiferenta e cea mai buna in cazul tau!