Salut. Daca fata respectiva, prietena ta te iubea cu adevarat nu pleca de langa tine. Ai putea sa incerci un ultim lucru sa vezi cum reactioneaza, cupleaza-te cu o alta fata,dar anunt-o si pe aceea fata ca este doar pentru o cauza nobila de iubire. Doar pentru un timp, o saptamana,doua de proba pentru a vedea cum face fosta ta prietena. Daca sentimentele sunt adevarate o sa fie geloasa,daca este indiferenta nu-i pasa si trebuie sa o lasi in pace, iar daca ii va parea rau o sa se intoarca la tine dar probabil tu nu vei mai fii acolo pentru ea, pentru ca nimeni nu merita sa astepte pe nimeni mai ales daca a fost lasat balta. Parerea mea asta ar fi sa vezi cum reactioneaza sa te convingi ca ea inca te iubeste. Dupa incearca sa fii bland si bun cu ea. Incearca sa o ajuti cum poti, fara s-o ofensezi, cu gesturi simple dar dragute. Incearca sa fii prietenul pe care nu-l are pentru un timp, la un moment dat daca va este menit sa fiti impreuna, o sa se indragosteasca din nou de tine iar tu daca o vei mai place in continuare va ve-ti impaca. Problema cea mare ar fi sa nu se cupleze cu altcineva sa te faca la fel, gelos sau poate chiar vrea sa treaca peste situatia cu tine. Sper ca te-am ajutat. BAFTA!
Nu stiu lasa te rog un mesaj ce sa ii trimit ei sa ii placa sa se emotioneze sasi aminteasca de clipele frumoasa k eu nu mai sunt in stare pur si simplu sunt pierdut
Dupa atata timp, daca te iubeste ii va fi dor pur si simplu, fara ca tu a faci ceva.
Lasa-o in pace. daca era fericita langa tine se va intoarce inapoi. daca nu... nu era fericita si cu asta basta. oricat de bun ai fi tu.
Ai violat limba romana , angajeaza lautarii si cinta-i o serenada, fai o surpriza. Dar daca nu o iei nici cu vrajelile astea atunci, cauta-ti de treaba.
Am raspuns in ciuda faptului ca '' romanele e grele '' .
Bananacantareata87 întreabă: