E mult de la a fi draguta. pana la a te place. Dar tu poti incerca diferite "metode". sa vezi daca te place.
Ca de exemplu? [Scuze ca dernajez iar]
Poi. il iei asa pe departe. sau. incerci o metoda mai neconventionala. Sa zic asa Ii spui ca ti'ai gasit un prieten. ca tii la el. si daca reactia lui va fi una de "gelozie"..inseamna ca tine un pic acolo la tine dar daca e nepasator..inseamna ca e doar un compliimet.
Multumesc mult de raspuns!
Nu ai pentru ce.:*
Crede doar ca arati bine.
Poate nici nu crede asta, a spus-o sa nu te simti prost sau sa para baiat finut...
Nu mi-a zis`o doar ca sa nu ma simt prost, pentru ca eu nu am vorbit cu el Am aflat asta de la vara lui
Poate i-a spus ei care a intrebat ce crede despre tine doar ca sa fie dragut, pentru ca probabil tu esti prietena cu vara-sa.
Nu! Pur și simplu te-a simpatizat atât nimic mai mult. Vorbește cu el și vezi cum stă treabă.
Crede ca esti draguta si atat...Doar daca ti se pare o/un fata/baiat draguta/dragut nu inseamna ca gata nu mai poate dupa ea/el. Oricum e clar ca te vede mai atragatoare decat pe colegele tale
poii v-ati mai intalnit dupa aceea? daca nu, inseamna ca a fost doar un compliment. Stii cum sunt baietii! Fac complimente fetelor dragute
Nu avem cum sa ne intalnim, sta puti cam departe, in localitati diferite Dar mi-a mai transmis acelasi compliment inca o data
Foloseste-o pe vara ta ca sa afli daca te place Bafta la examen! poate o sa va duce-ti de mana
Multumesc! Si nu e vara mea, e vara lui