| IngerashulmeuEdy a întrebat:

Dati-va cu parerea : daca un baiat mi-a spus ca sunt draguta, ma place?
Ca sa intelegeti mai bine, el e din comuna, dar nu din aceeasi localitate cu mine :p
Simularea am dat-o la aceeasi scoala, si am aflat de la vara lui ca el a zis ca nu prea sunt fete dragute in clasa mea, dar eu sunt draguta laughing
Ce credeti?

Răspuns Câştigător
| MagdaKathy a răspuns:

E mult de la a fi draguta. pana la a te place. Dar tu poti incerca diferite "metode". sa vezi daca te place.happy

| IngerashulmeuEdy explică (pentru MagdaKathy):

Ca de exemplu? happy [Scuze ca dernajez iar]

| MagdaKathy a răspuns (pentru IngerashulmeuEdy):

Poi. il iei asa pe departe. sau. incerci o metoda mai neconventionala. Sa zic asa Ii spui ca ti'ai gasit un prieten. ca tii la el. si daca reactia lui va fi una de "gelozie"..inseamna ca tine un pic acolo la tine dar daca e nepasator..inseamna ca e doar un compliimet. big grin

| IngerashulmeuEdy explică (pentru MagdaKathy):

Multumesc mult de raspuns! happy

| MagdaKathy a răspuns (pentru IngerashulmeuEdy):

Nu ai pentru ce.:*

20 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poate fi o simplă simpatie.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Doar te simpatizeaza dar nu se stie ce va rezerva viitorul... poate o relatie

| MishikiCrisy a răspuns:

Sunt sanse destul de mari sa te placa.

| ReiVaN a răspuns:

Crede doar ca arati bine.
Poate nici nu crede asta, a spus-o sa nu te simti prost sau sa para baiat finut...

| IngerashulmeuEdy explică (pentru ReiVaN):

Nu mi-a zis`o doar ca sa nu ma simt prost, pentru ca eu nu am vorbit cu el happy Am aflat asta de la vara lui

| ReiVaN a răspuns (pentru IngerashulmeuEdy):

Poate i-a spus ei care a intrebat ce crede despre tine doar ca sa fie dragut, pentru ca probabil tu esti prietena cu vara-sa.

| neutrino a răspuns:

Nu numai ca te place, dar sigur chiar te iubeste. Felicitari!

| Azµre a răspuns:

Nu! Pur și simplu te-a simpatizat atât nimic mai mult. Vorbește cu el și vezi cum stă treabă.

Răspuns utilizator avertizat
| WildDream a răspuns:

Crede ca esti draguta si atat...Doar daca ti se pare o/un fata/baiat draguta/dragut nu inseamna ca gata nu mai poate dupa ea/el. Oricum e clar ca te vede mai atragatoare decat pe colegele talehee hee

| Liliana1981 a răspuns:

Ca ii pari draguta dar nu i-ai furat inima.

| AnneღU a răspuns:

thinking poii v-ati mai intalnit dupa aceea?hee hee daca nu, inseamna ca a fost doar un compliment. Stii cum sunt baietii! Fac complimente fetelor dragute big grin

| IngerashulmeuEdy explică (pentru AnneღU):

Nu avem cum sa ne intalnim, sta puti cam departe, in localitati diferite sad Dar mi-a mai transmis acelasi compliment inca o data laughing

| UTB a răspuns:

Foloseste-o pe vara ta ca sa afli daca te place happy Bafta la examen! poate o sa va duce-ti de mana happy

| IngerashulmeuEdy explică (pentru UTB):

Multumesc! Si nu e vara mea, e vara luihee hee

| L1ke a răspuns:

Pai daca ti-a zis ca esti draguta cred ca te place big grin