Organismul tau iti "solicita" zilnic sa indepartezi prin masturbare/autosatisfacere tensiunea acumulata de activitatea hormonala foarte intensa la varsta ta.Si in cazul fetelor masturbarea este la fel de benefica organismului ca si in cazul baietilor deoarece indeparteaza stresul acumulat peste zi. Himenul are o perforatie/gaura pe unde se elimina menstra. In cazul in care iti introduci 1 sau 2 degete sau alte obiecte subtiri in vagin prin acea deschidere fara sa lezezi/fisurezi/rupi acea memnbrana vei ramane in continuare virgina.Bineinteles ca poti sa te masturbezi intreaga viata doar masand clitorisul dar astfel nu vei avea ocazia sa iti stimulezi punctul G care este considerat "polul placerii" care se afla in interiorul vaginului la circa 4-5 cm de la himen pe fata anterioara a vaginului. Delectare placuta in continuare.
Nu e bine asa des, dar nu patesti nimic, incearca ceva anal daca vrei sa ramai virgina, nu sunt adeptul acestui tip de sex, dar am inteles ca unele fete il considera interesant
Nu ai de ce să te oprești, dimpotrivă. Felicitări pentru descoperire! Nu e afectat nici corpul, nici altceva dacă elimini tensiunea sexuală creată de „explozia" hormonală a adolescenței. Și nici la maturitate nu e de neglijat - nu o să ai mereu ocazia să obții orgasme satisfăcătoare cu un partener.
Nu te afecteaza cu nimic.Foloseste si uleiuri pe baza de apa ca sa nu ai probleme! Cati ani ai?
Dependenta din cauza dopaminei.
Masturbarea activeaza centrul de recompensa din creier, acesta este responsabil de dependenta.
Uite aici: https://www.youtube.com/watch?v=xIfvq6x48fI
Plus ca masturbarea, nu este doar placere.
Placerea acesta insemna tesniune, tocmai de aceea medicii recomanda satisfacerea.
Atunci cand simti placere ai hormonii ridicati, si asa nu este bine.
Acesti hormoni trebuie sa revina la normal, ca sa te linistesti.
Esti sigura ca mei esti vrigina?
(eu nu cred)o sa incepi sa tremuri pic dar nu are nimica dupa un timp no sa te mai masturbezi.cati ani ai?
Missy_1317 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: