| IoanaIoa88 a întrebat:

de cate ori il sun pe fostul meu prieten si nu poate sa vorbeasca la tel, devin nervoasa, si cateodata mi se face rau.

P. s ( eu il iubesc, el stie. dar el tine la mine ca la o super prietena)
Funda pentru cel mai bun raspuns!puppy dog eyes

5 răspunsuri:
| LeontinAndrei a răspuns:

Daca tine la tine doar ca la o super prietena doar tu il poti face sa isi doreasca sa fiti impreuna. Este o chestie de comunicare. Incearca sa petreci mai mult timp cu el, cat de mult posibil, sa ii arati cat de mult il iubesti si sa ii dai de inteles ca vrei sa duceti relatia mai departe. Totul sta in comunicare. Daca stii sa o faci cum trebuie (vorbim inca despre comunicare) atunci va fi al tau mai repede decat ai putea realiza.winking Succes

| MyKatya a răspuns:

Iar intrebarea este...

| IoanaIoa88 explică:

Multumesc pentru sfaturi!

| Aოтuu a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti despre asta cu el, sa ii spui ca ti foarte mult la el, sa ii spui sa nu te ignore... pentru ca ti se face foarte rau. Spune-i sa faca macar binele asta pentru tinewinking

| S333byyy a răspuns:

Cred ca is singuru baiat care raspunde la aceastra intrebare moment.Parerea mea e sa incerci sa fi putin distanta de el.sa numai sari pe el imediat ce il vezi pe strada pentru ca baiatu are tendinta de a crede ca daca imi merge cu ea imi merge cu toate cas fermecator.E nu-i asa.trebuie sa il faci sa fi o provocare pentru el.asa el va incerca sa te obtina.de obicei noua baietilor.incepem sa ne indragostim din mister sau gelozi si inainte nu simtetam nimic pentru acele fete.asa suntem noi baieti.niste ciudati dar ffff dulci laughing