In primul rand felicitari.Si da ai putea sa pastrezi o relatie de prietenie daca baiatul este destul de matur sa inteleaga ca nu vrei decat o simpla prietenie, e posibil sa se distanteze la inceput de tine doar pentru a te uita si sa se obisnuieasca cu ideea ca nu vezi in el decat un amic si sincer e ceea ce i-as recomanda asta in caz ca nu suporta ideea de a fi doar prieteni.
Este bine sa pui si o intrebare concreta. Azi se poarta sa-ti placa de un baiat, dar sa accepti o relatie cu altul. Relatie sa fie, e cool.
Buna,
Nu cred ca e o situatie foarte grava,prea multe nu sunt de spus doar ca din moment ce tie iti place de altcineva nu cred ca are rost nici pe respectivul sa-l duci cu zaharelul sau sa il faci sa gandeasca ca ar avea o sanasa pentru ca ar rezulta o amagire nedreapta, daca ii vei spune verde in fata ca ti-ar placea sa fiti prieteni si nimic mai mult, daca te ar intelege cu adevarat sunt sigur ce veti fii "very good friends", spun "daca te-ar intelege cu adevarat" deoarece din moment ce el ti-a propus sa fiti impreuna nu stiu dupa aceea cu ce ochii s-ar uita la tine, numai tu iti vei da seama...si totusi daca spui ca e dragut si ca iti place de el ca persoana mai bine astepti un pic sa vezi cum evolueaza relatia cu colegul tau e la scoala, iar in acelasi timp ai timp sa-l evaluezi si pe celalat si sa vezi daca caracterele voastre sunt pe aceeasi lungime de unda si sunteti compatibili, asta-i pararea mea, vezi ce faci, ciao.
Bună.
Ce pot să zic, doar după câteva zile. nu prea vă cunoaşteţi aşa bine, deci. mai aşteaptă. Ţie dacă îţi place de alt băiat, iar acel băiat chiar nu-şi dă interesul, este rece cu tine. şi e indiferent, poţi să-l laşi. Dacă acest băiat, care l-ai cunoscut de câteva zile, îţi demonstrează că ţine la tine. te iubeşte, şi vă cunoaşteţi mai bine, nu văd de ce ai da cu piciorul la o aşa oportunitate.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : dnd5min_xd.