Fetele vor sa se simta protejate,iar baietii mai mari, deci mai maturi, le-o pot oferi. Unele fete se uita pentru ca ele cauta o relatie in care sa experimenteze cat mai mult, altele isi doresc portectie si stabilitate, o relatie cat mai lunga.Motive pot fi multe. Exteriorul, din pacate in aceasta societate conteaza din ce in ce mai mult, iar fetele se uita dupa aceea perfectiune, care bienintels nu exista.Adica si voi baieti, la ce va uitati uneori mai mult, la o fata dotata sau care ofera afectiune.Depinde de persoane.Sunt oameni si oamni, gusturi si gusturi, dar in aceasta lume nebuna fiecare are undeva sufletul pereche.Deci acum incearca sa ignori aceasta prostie cu fitele de moment, cauta aceea fata care sa te iubeasca si traieste clipa.
Sper ca te-am ajutat, pa-pa
Din toate punctele de vedere, fetele se maturizeaza mai repede decat baietii. Ele prefera baietii aratosi, afectivi si bineinteles, pe cei care nu au buzunarele goale.
Băieţii se maturizează mai greu faţă de fete. Se simt atraşi de cele mai mature, mai mari, să nu mai vorbim de faptul că le place să fie uneori dominaţi, ţinuţi sub control.
Iar o femeie care iubeşte şi aşteaptă să fie iubită şi fericită, o să aleagă mereu bărbatul afectuos, nu pe cel arătos.
Ai'leo
ce-o fi in capul fetelor
mai degraba cauta un "tatic protector" decat un iubit.presupun
Si daca iubitul nu e protector cum ar trebui sa fie? ( un sfat ..ca eu nu prea stiu )
HmzZzzZZzz
daca nu e protector atunci sa fie bun la buzunar daca nici la buzunarel nu-i bun si nici protector nu-i
Parasestel
Nu este BUN de ABSOLUT nimic
Pai prietenul meu are 15 ani ca mine.Rar mai sunt fete care nu se uita la aspectul fizic si la bani.
Băieţii cică sunt mai imaturi decât fetele, mă rog... Şi cât despre aspectul fizic, ţie când îţi place de cineva, ce te atrage prima dată, personalitatea? xD
Nu la toate fetele e asa. De exemplu, mie mi-a placut de un baiat cu un an mai mic decat mine.
Se indragostesc de cei mai mari pentru ca cred ca ei au mai multa experienta in reletii. Dar nu pot sa imi dau seama de ce nu ne indragostim de cei care ne ofera afectiune.
Depinde la ce te referi prin baiat aratos? sa fie tunat de muschi? Sa aiba un bmw si niste haine de firma?
toate fetele se uita dupa baieti aratosi, unele dupa ce am scris mai sus, iar altele se uita la ochii lui, la corp ( nu sa fie tunat, dar nici sa fie schelet sau gras), desigur la haine dar nu la sigla de pe haina ci sa fie curat si aranjat ..In ultimul timp generatiile astea de 13-17 ani se cam uita dupa baieti mult mai mari ca ele, deoarece le duc cu vorba.
Ma refer ca eu, daca ar fi(dau ex.) sa concurez cu un baiat "aratos" nu as face fata deoarece nu-s aratos si eu sunt foarte emotiv maii ales intro rela tie
Varsta inaintata inseamna maturitate si experienta. Un barbat stie mai mult sa aprecieze o fata pentru ceea ce e decat un adolescent sa zic asa.[sau o apreciaza pentru ce nu va mai fi niciodata nevasta].Ai pus 2 intrebari pe tema carora s-ar putea scrie romane. Baietii se impart in 3 categorii: frumosi, cu bani si care ofera afectiune. Fiecare se incadreaza intr-una din aceste categorii [mai rar dar posibil sa existe toate la acelasi barbat]. Acum fiecare fata cauta ce vrea.Sau ce simte.Sau ce se nimereste
urbanghost întreabă: