Pai nu prea stiu ce sa zic. Dar de ce sa renunti la ideea de a`l intreba daca vrea sa iesiti la o inghetata? Pana la urma poti sa-l intrebi atunci daca te place sau nu.
Bye bye!
1.Este mai mic ca tine, dar daca v-ati iubi, ce mai conteaza!
2.Eu cred ca te place, sunt baiat si am facut si eu asta cu o fata , si si-a dat seama ca o plac, nu imi putea m lua ochii de pe ea :X, e frumoasa... si ea ma place, dar nu sunt in stare de a avea o relatie cu ea acum. Acum ma intorc la subiectul tau, da, eu cred ca te place, ia-ti inima in dinti si invita-l undeva, sau sa incerci sa ramai singur cu el ceva timp, si vorbeste cu el despre orice, cunoasteti-va! va iesi frumos daca actionezi tu. ( doar mi-ai zis ca e mai timid de fel, deci e mai bine sa incepi tu cu dreptul ) PWP :*:*:*!
Sper ca sfatul meu sa te ajute! Multa Bafta!
Pai daca se tot uita dupa tine inseamna ca ii place de tine si daca vezi ca el nu face primul pas, fa-l tu.baga-te tu in seama cu el sa nu ti-l ia alta...pe facebook putea sa scrie si la vrajeala ca sa vada reactia ta. daca nu vb cu el nu ai de unde sa stii daca chiar ii place e tine. vb cu el ca ai nimic de pierdut :d