| LyudmilaEu a întrebat:

De o luna sunt cu un baiat! Faza e ca e relatie la distanta,adica eu locuiesc in Oradea,iar el in Satu Mare! De ieri,imi vorbeste numai de fete si ma compara cu altele! Relatia clar nu o sa mearga si vreau sa pun punct, dar nu stiu cum sa fac sa nu il ranesc! Voi ce ziceti? Cum sa procedez? Multumesc! Primeste Funda cel mai bun raspuns!

9 răspunsuri:
| LeontinAndrei a răspuns:

Nu este greu. Fie il minti si ii spui ca treci printr-o perioada mai... dificila si ca ar fi bine sa luati o pauza (lucru care ii va da de inteles ca exista o sansa sa va impacati in viitor, chiar daca nu va fi asa). Altfel ii spui adevarul si ii zici ca te-ai gandit la relatia voastra si ca distanta asta este dintre voi este o problema mare si ca relatia voastra nu are nici un viitor (lucru adevarat), deci ar fi bine sa va despartiti si ca ii va fi si lui mai bine daca isi va gasi o fata acolo la el.

Be smart and take care.winking

| JustmeV a răspuns:

Hihi, si eu sunt din Satu Mare! Cel mai bine ar fi sa ii spui ce ai pe suflet, si sigur se va rezolva.

| grab a răspuns:

Daca iti vorbeste de altele, inseamna ca a avut timp si interes sa studieze altele.
Ureaza-i mult noroc in dragoste! Cu altele!

Nu te simti obligata sa ii pansezi inima dupa despartire. Celelalte mai bune prin comparatie cu tine macar atata lucru sa fie in starewinking

Take care!

| gingergirl1 a răspuns:

Adica el incearca sa te faca geloasa si tu vrei sa nu-l ranesti?laughing Daca as fi in locul tau i-as zice:"ei bine eu am cunoscut un baiat super dragut care e de la mine din oras, cred ca va fi destul de usor pentru tine din moment ce cunosti atatea fete!" Ori ii zici ca nu iti plac relatiile la distanta sau vrei o pauza...happy

| OlariuRox a răspuns:

Buna! In primul rand dupa cum se vede el te raneste pe tine comparandute pe tine cu altele spuni clar ce simti, pune fericirea ta pe primul loc draga mea.Gasesteti un baiat aproape de tine si care sa te aprecieze.

| extreme0708 a răspuns:

Eu te-as sfatui sa ii spui si lui ce ne-ai spus noua. Adica parerea ta despre relatie, care nu o sa mearga si motivele pentru care nu are rost sa continuati asa. Ti-as recomanda sa faci asta intr-un mod frumos, de preferat la telefon, daca nu va puteti vedea. Pe mess sau prin mesaje e chiar aiurea.
Pune mana pe telefon suna-l si spune-i ce crezi si vezi ce simte si elhappy Iar daca ajungeti la concluzia ca nu se merita sa ramaneti impreuna pune piciorul in praghappy

| Elsker a răspuns:

Ar trebui sa fii mai distanta, mai rece cu el si sa-i spui ceea te deranjeaza la el. Cel mai bine ar fi sa-i spui ceea ce simti si parerea ta despre relatia voastra.

| Ghita_Ioana_Ruxandra_1990 a răspuns:

Daca te compara cu alte fete, inseamna ca se gandeste la alte fete. Spune-i ca relatia voastra nu poate continua asa si ca e mai bine pentru amandoi. Oricum relatiile la distanta sunt sortite esecului. Dar don't worry, vei gasi tu baiatul potrivit!

| TwistxD a răspuns:

Hey, eu zic să fii onestă cu el, să-i spui ce simți happy. Nu să ții în tine, fă-l să înțeleagă. big grin Sper să fie un sfat bun și mult noroc încontinuare :*.