Inseamna ca ori esti prea buna, ori s-a indragostit de tine si vrea sa fiti un cuplu. Funda?
Te place,dar nu stie cum sa se apropie si face tot felul de gafe,sa-l exciti inseamna ca s-a trezit ca te doreste sexual,e lipsit de bun simt sa-i spui asa ceva unei fete.
Indiferent, insa, ce scopuri are, ii poti spune clar ca nu-ti plac ghicitorile si daca are ceva de spus, sa-ti spuna! Jocurile de-a baba oarba nici la gradinita nu se mai poarta!
''Te place, dar nu stie cum sa se apropie si face tot felul de gafe, sa-l exciti inseamna ca s-a trezit ca te doreste sexual, e lipsit de bun simt sa-i spui asa ceva unei fete.''
Traim alte vremuri.
Serios? La cate fete care-ti plac, le-ai spus ca te excita?
Ideea e ca ei se cunosc de ceva vreme, dar de 2 luni in special tipului i s-a pus pata pe fata.Nu vad ceva iesit din comun la toata chestia asta.Intalnim astfel de situatii la tot pasul in ziua de azi.Dar ei se cunosc deja. Daca se cunoasteau de 1-2 saptamani puteam spune ca da dovada de nesimtire.
Cu colegii pe naveta,pe holuri,in fumoare, clase, scari de bloc, baruri, etc peste tot.
Astea sunt vremurile de acum.
Ori ne adaptam din mers ori devenim niste inadaptati.
Si inca ceva...
Bunul simt de multe ori nu e benefic.
Fiind la prima apropiere "romantica",baiatul a fost un mare gafeur.
Vorbeste lipsa de experienta in el,noroc ca la fel de lipsita de experienta e si fata si n-a inteles sensul exact.
Sunt copii.
Dar nu strica sa aiba si ceva educatie,zic eu.
Oricum,raspunsul tau la intrebarea fetei este un real si foarte serios ajutor, vad.
Sincer, mai bine ai cauta sa lamuresti copii astia cu ceva, nu sa stai la taclale cu mine, nu pentru asta sunt aici.
Nu toate raspunsurile pe care le dam la o intrebare sunt de ajutor.
Pai si cine sa mai aiba rabdare sa-i invete?
Parintii din strainatate?
Profesorii prost platiti?
Bunicii doar cu eterna vorba ''ai grija mamaie''?
Normal ca tipului ii lipseste experienta.Ca oricarui de varsta lui de altfel indiferent ce educatie a primit.
Pun pariu pe orice ca daca tipul era educat cum spuneti sau de fapt cum v-ati fi dorit sa fie si statea in banca lui cu gesturile si vorbele, fata nu avea nici un semn de intrebare.
Avand un semn de intrebare inseamna ca tipul si-a facut simtita prezenta ca sa zic asa.Ori astazi am discutat peste tot cum ca un tip care stie ce vrea obtine ce vrea mai tot timpul.
Dand cartile pe fata, cu totii in copilarie fie baieti, fie fete am experimentat si explorat astfel de lucruri si gesturi.
Ideea e ca astazi sunt mai pe sleau.Doar traim in secolul vitezei.
Asta e cursul vremurilor oricat am incerca astia mai mari sa il schimbam nu vom reusi.
Ei tot de capul lor vor face.
Cu atata bombardare pe net, tv, media si societate in general despre sex si moravuri usoare nu vom reusi 2-3 persoane de pe un site ce nu-l stie prea multa lume sa schimbam asta.Sau sa incetinim macar asta.
Personal,nu vreau sa schimb pe nimeni,mie mi-ajunge sa-i lamuresc.
Le arat ce ar trebui sa faca si ii las sa hotarasca singuri, nu tin sa schimb ceva.
Daca exista bunavointa si am de-a face cu un copil care chiar vroia un sfat, va intelege sugestia mea, daca nu tot el va avea de suferit.
Copiii, astazi, sunt complet dezorientati si noi aici avem rolul luminii de la capatul tunelului.
Cat timp tu crezi ca scrii pe un site "ce nu-l stie prea multa lume" si consideri ca suntem doar 2-3 persoane sau "Nu toate raspunsurile pe care le dam la o intrebare sunt de ajutor." si "cine sa mai aiba rabdare sa-i invete", sunt argumente serioase ca nu stii deloc unde te afli si ai inteles gresit scopul acestui site.
Ca sa iesi din nebuloasa, citeste:
"Despre TPU.ro
5 minute pentru un raspuns. Un raspuns pentru a ajuta un om.
1. Intrebi un prieten chiar daca nu-l cunosti.
Cand avem o intrebare apelam in primul rand la un prieten, nu la un motor de cautare. Pentru ca stim ca motorul de cautare nu ne poate da un raspuns din inima. Uneori insa, prietenii pe care ii avem nu ne pot oferi un raspuns. Poate suntem primii din grupul nostru care se confrunta cu aceasta intrebare. TPU.ro se doreste a fi locul unde iti poti intreba prietenii pe care nu i-ai intalnit inca.
2. Un raspuns inseamna 5 minute din timpul tau, insa poate insemna infinit mai mult pentru cei care au pus intrebarea.
Cu totii am primit cel putin o data in viata ajutor si raspunsuri pentru intrebarile pe care le-am avut: de la rude si prieteni apropiati, de la cunoscuti si chiar de la persoane mai putin cunoscute. Prin TPU.ro poti sa returnezi acest ajutor. Dureaza doar 5 minute sa cauti o intrebare al carui raspuns il stii si sa scrii acel raspuns. Actul tau poate fi nepretuit pentru cel care a pus intrebarea.
3. Un raspuns pentru o cauza nobila.
In plus, ne dorim ca prin TPU sa dam o mana de ajutor cauzelor care, intr-un fel sau altul fac lumea mai buna. Dorim sa promovam aici initiativele sociale ale companiilor si sa va facem participanti la succesul acestora. Noi credem in "toti pentru unu" pentru ca atat in spatele intrebarilor, cat si in spatele raspunsurilor se afla OAMENI, oameni care cred in bunatate si intr-o lume mai buna."
Citeste fiecare cuvant.
Si, daca tu nu crezi ca in spatele intrebarilor si raspunsurilor se afla oameni care cred in bunatate si intr-o lume mai buna, inseamna ca degeaba esti aici.
Pai cum imi dau seama daca vrea o relatie cu mine? ca il plac si colegii au spus ca si el ma place...dar problema e ca nu vreau sa fiu folosita in alte scopuri...