| Dx_Alexa_1990 a întrebat:

Deci. acum cateva zile mi-am facut primul meu iubit. [ am 14 ani ]. Si suntem colegi de clasa.dar nu prea stiu cum sa ma comport. Adica, ce ar trebuii sa fac.ce fac iubiti?laughing)) El este innebunit dupa mine, si ma tot ia in brate si ma tine si de mana.dar nu stiu, parca nici nu suntem impreuna..asta din cauza mea, ca nu stiu cum sa ma comport..cateva sugestii? ( nu incepeti sa ziceti "cum te simti tu mai bine", "fii tu insuti".thinking )

12 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

De ce credeti ca sunteti iubiti si nu simplu indragoatiti?

| Dx_Alexa_1990 explică (pentru neutrino):

M-a intrebat daca vreau sa fim impreuna, si am zis da.happy

| neutrino a răspuns (pentru Dx_Alexa_1990):

Si pentru ca ai zis "da" sunteti acum iubiti? Stii ce fac iubitii?

| cristi62 a răspuns (pentru neutrino):

Fac dragostea minim 2?laughing

Buna alexandrahappy parerea mea este aceea ca trebuie sa te comporti ca si inainte numai ca il saluti si ii dai putin mai multa importanta acelui baietashappy o zi buna iti doresc, pahappy

| neutrino a răspuns (pentru cristi62):

Alo! Ai gresit adresa!

Nu te contrazic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa faceti un concurs trimestrial, care la sfarsitul treimestrului are media generala mai mica plateste o masa la cofetarie tongue

| VampireBlood a răspuns:

Ia-l si pe el de mana gadilal, joaca-te cu el, i-ai diverse lucruri in joaca sia learga prin clasa..etc.

| DyAnA2899 a răspuns:

Heyhappy Si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare... Pai eu zic ca el ar trebui sa faca ceva. E bine daca e imbratiseaza si te tine de mana... Incearca sa stai mai mult cu el decat cu colegele tale si ezita sa vorbesti cu ele despre relatia voastra. Si am o intrebare. Te saruta?

| Dx_Alexa_1990 explică (pentru DyAnA2899):

A incercat.dar am fost cam speriata eu si am cam stricat totul.rolling on the floor))))))))

| DyAnA2899 a răspuns (pentru Dx_Alexa_1990):

Pff straight face. Pai data viitoare linisteste-te. Si eu am fost foarte speriata, dar dupa mi s-a parut foarte super