Se poate presupune ca esti mult prea timida si prea rusinoasa si de asemenea in mod destul de sigur si in cazul tau este valabila convingerea si conceptia perimata conform careia fetelor nu li se permite ca ele sa fie cele care preiau initiativa in astfel de situatii. Probabil din acest motiv esti incapabila sa-i spui acelui baiat, in mod direct prin cuvinte care sunt de fapt sentimentele tale fata de persoana sa. Si tot la fel, este posibil ca si baiatul sa se afle in situatia ta si acesta sa fie adevaratul motiv ca este retinut si se rezuma doar la a se comporta frumos in preajma ta si sa incerce ca astfel sa-ti dea de inteles ca te place si doreste sa fiti cat mai des si cat mai mult impreuna. Se poate presupune ca el de fapt fiind mult prea timid si rusinos, asteapta ca tu sa fii ceva mai curajoasa si sa faci mai mult decat ceea ce ai facut si/sau ai procedat pana in prezent. Poate ca putin curaj in plus nu ti-ar strica. Multa sanatate!
In primul rand, ce varsta ai?
Si care este adevaratul motiv pentru care parintii tai sunt atat de stricti?
Pur si simplu le este frica sa nu ajung vreo curwa ceva și au impresia că o relație la 14 ani e ceva rău.
Adevarul este ca, la 14 ani, esti intr-adevar prea mica sa ai relatii cu baietii.
Parintii tai au dreptate in totalitate si sunt indreptatiti sa te tina din scurt, atata vreme cat tu nici macar nu esti constienta ca ceea ce vrei, nu este normal si nici sanatos, la anisorii astia.
Relatiile sunt acceptabile dupa 16-17 ani, acnd mai cresti si poti cumva sa discerni binele de rau.
Bn ei teoretic s așa deoarece am o mătușă(sora tatălui meu) care pe la vârsta mea a luat o razna și le este frica sa nu fiu la fel.De discernământ pot spune că am adică pentru vârsta mea gândesc mult mai matur, deoarece vb f mult cu mama.
Nu prea contează părinții, ci anturajul in care te aflii degeaba ai părinți care te educa bine, daca umblii cu cine nu trebuie.
Ce sa faci? Dă-i bătaie, ce mai stai dar sa știi că nu oricine se poarta frumos cu tine te și place cu adevărat, daca vrea sa facă sex cu tine îți dai seama și tuu de aia se poarta frumos cu tine, dar in mintea lui poți fii și o curwa penală. doar sa nu te plângi după daca te lasă și regreți. Lipeala/
Mz de răspuns, sex nu vr că nu e genul adică niciodată nu a făcut gesturi sau ceva și nici vârstă nu i tocmai adecvată.
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: