Este evident ca te place - limbajul sau non-verbal spune acest lucru. Simt ca esti destul de impresionata de aceasta intamplare. Cu toate acestea, daca esti o persoana atragatoare, trebuie sa te obisnuiesti cu astfel de reactii din partea barbatilor si sa nu le acorzi o importanta exagerata. O fire impresionabila poate fi usor "deturnata" de la lucrurile care conteaza cu adevarat in viata: familie, stabilitate, copii, etc. Intreaba-te daca ai fi fericita in caz ca acest tip ar fi partenerul tau si s-ar comporta astfel cu alte fete sau femei.
"lucrurile care conteaza cu adevarat in viata"? Cine le-a stabilit? Tu si cu mai cine? Pentru ca lucrurile care "conteaza cu adevarat in viata" pentru tine, pentru mine nu reprezinta absolut nimic. Ce facem in situatia asta, impartim universul la zero?
Imagineaza-ti o societate in care toata lumea ar gandi ca tine si cat de "interesanta" ar fi aceasta - fara familii, fara stabilitate, fara copii, etc. Eu nu stabilesc nimic. Bunul simt comun stabileste anumite lucruri de care ar fi bine sa tinem cont. Spor la instigari!
Daca nu ti-ai intemeiat o familie nu inseamna ca nu ai stabilitate, stabilitate inseamna sa ai un loc de munca bun si un acoperis deasupra capului. eu fac parte din grupul care exclude temeinic intemeierea unei familii pentru ca pur si simplu nu sunt proiectat sa fac asemenea sacrificiu si decat sa fac persoanele sa sufere si sa ajung eu debil psihic, prefer sa stau asa
Te inteleg foarte bine si respect punctul tau de vedere insa le datoram respect celor care formeaza familii pentru ca este o mare responsabilitate si de ei depinde progresul si supravietuirea societatii, a ordinii sociale asa cum o stim.
Eu cred că simte ceva pentru tine, dar cel mai bine e să vorbești tu cu el, și să.l întrebi.
Bananacantareata87 întreabă: