anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

:*. Deci am nevoie de un mic ajutor.Acum vreo 2 saptamani eram la ultima repetitie de la un bal si era un baiat (de aceiasi varsta ) care s-a pus langa mine pe banca ( ne cunoastem de cativa ani ) si se uita adanc in ochii mei. m-am indragostit pe loc. Ma luat de mana si a spus cai place de mine.Ne-am dus in alta clasa cu diriga sa repetam ceva si am ramas ultimii in clasa, nu ma mai lasa sa plec se tot uita dupa usa sa nu vina cineva. A venit langa mine si m-a luat in brate si a spus ca ma iubeste.Au mai trecut cateva minute si neam apropiat foarte mult unul de altu. S-a apropiat incet am inchis ochii si m-a sarutat :* mi sau inmuiat picioarele eram pe alta lume. Apoi neam intors in clasa. Dupa ce am terminat am plecat spre casa ( de obicei mergeam cu niste colegi dar ei au plecat cu masina atunci ) si a venit el si ne-am tinut de mana. El mergea in alta directie si m-a sarutat iar si a plecat.

Voi ce credeti oare ma place sau numa isi bate joc de mine?

Răspuns Câştigător
| MaDeclarFan a răspuns:

Eu cred ca doar se joaca. Daca te placea, o lua mai incet si nu te-ar fi sarutat de prima data. Tine minte: cu cat iti zice mai repede "te iubesc", cu atat iti va spune mai repede "pa"

2 răspunsuri:
| anonima97 a răspuns:

Waw, tare as vrea sa mi se intample si mie asta laughing, eu cred ca te place, dar ca sa fii sigura, propune-i sa iesiti in public sau cu prietenii si vezi ce zice, vezi cum se comporta daca te mai saruta, si daca dupa toate astea tu vei crede ca isi bate joc de tine, fenteazal, nu fii mai prejos. succes

| aBduLah a răspuns:

Daca el a facut primul pas, sigur te placewinking